Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [26/12/19]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Πέμπτη [26/12/19]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη [26/12/19].

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Πέμπτη [26/12/19].

Κριός 

Η απογείωσή σας δεν μπορεί να αναβληθεί άλλο, αγαπητοί Κριοί! Ακόμα και τα πιο μεγαλεπήβολα σχέδιά σας λαμβάνουν το πράσινο φως από το σύμπαν: Η δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, αναδύεται στον 10ο Οίκο σας των επαγγελματικών επιτυχιών. Και επειδή είναι ταυτόχρονα Έκλειψη Ηλίου, οι στόχοι σας θα φτάσουν σε ένα ιδανικό ορόσημο. Ο αυθορμητισμός σας θα βοηθήσει για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας προσεγγίζουν, ακόμα και αναπάντεχα. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες εστιάστε την οπτική σας και στήστε την κατάλληλη στρατηγική. Μετά φροντίστε να γνωστοποιείτε σε ευρύ κοινό τα οράματά σας!

Ταύρος

Αγαπάτε τη θαλπωρή και τη ρουτίνα σας, αγαπητοί Ταύροι. Αλλά όταν ξυπνά μέσα σας ο περιηγητής, δεν σας σταματά τίποτα! Αυτό ακριβώς θα βιώσετε τώρα, καθώς μια ανατρεπτική Έκλειψη Ηλίου αλλά και Νέα Σελήνη φωτίζει τον 9ο Οίκο σας της περιπέτειας και των ταξιδιών. Αν μπορείτε να αποδράσετε από όλους και όλα μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες, θα θριαμβεύσετε στην εκπλήρωση της παρόρμησής σας. Αν δεν μπορείτε, ασχοληθείτε με κάτι που θα διατηρήσει την έμπνευσή σας. Μαθήματα χορού ή μαγειρικής ή και γλωσσών άλλων χωρών, ενδείκνυνται για να ικανοποιήσετε την συμπαντική εντολή!

Δίδυμοι

Πόσο κάψα στην ατμόσφαιρα μπορείτε να χειριστείτε, αγαπητοί Δίδυμοι; Μην βιαστείτε να απαντήσετε, μπορεί να πέσετε έξω.Βιώστε πρώτα αυτή την Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που θα βάλει φωτιά στον 8ο Οίκο σας του ερωτισμού και των συνευρέσεων! Φυσικά περιλαμβάνει την ψυχική σύνδεση και την ενδυνάμωση της σχέσης σας. Γι’ αυτό είναι η ιδανική στιγμή για τους δεσμευμένους να περάσουν στην επόμενη «πίστα» δέσμευσης. Αν είστε ελεύθεροι, βάλτε στόχο να βρείτε το ιδανικό ταίρι μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Αυτές οι δονήσεις της ατμόσφαιρας σας στρέφουν και στα οικονομικά σας. Αν έχετε κάποιες επενδύσεις ή πόρους που χρειάζονται βελτίωση, είναι στιγμή να μιλήσετε με έναν ειδικό σύμβουλο.

Καρκίνος

Κρεμάστε το ταμπελάκι «Μην Ενοχλείτε», αγαπητοί Καρκίνοι… Δεν θα έχετε καμία πρόθεση να σηκωθείτε από το κρεβάτι! Να ευχαριστήσετε γι’ αυτό τη δυναμική Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που κεντρίσει τον 7ο Οίκο σας της δέσμευσης. Αυτή η ατμόσφαιρα δεν αφορά τις περιστασιακές σχέσεις και καθετί εφήμερο. Αφορά την πορεία των σοβαρών σχέσεων, που ενδέχεται να αλλάξουν επίπεδο μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες. Και αν αναζητάτε το ιδανικό ταίρι, είναι πιθανό να σας προσεγγίσει τώρα!

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, δεν ενδείκνυται να περάσετε στην επόμενη χρονιά με ενοχές και αυτοτιμωρία! Φυσικά θα κάνετε κάποιες αμαρτίες την εορταστική περίοδο, αρκεί να είστε συνειδητοποιημένοι και αποφασισμένοι να επανορθώσετε. Και έχετε στήριξη επί αυτού, από την ανατρεπτική Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω. Κάθε νέο φεγγάρι ευνοεί τα ξεκινήματα – κι αυτό φορτίζει τον 6ο Οίκο σας της υγείας. Η συγκυρία είναι ιδανική για να στήσετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα διατροφής και φροντίδας του εαυτού σας, που θα το απολαμβάνετε ταυτόχρονα. Οι ολιστικές πρακτικές, τα άλατα στο μπάνιο και η αποτοξίνωση, θα μετατρέψουν το σώμα σας σε καλολαδωμένη μηχανή!

Παρθένος

Είναι καιρός να τραβήξετε την κουρτίνα και να βγείτε στη σκηνή, αγαπητοί Παρθένοι! Η δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνοδεύεται από μια εκρηκτική Έκλειψη Ηλίου στον 5ο Οίκο σας της δημιουργικότητας και του φλερτ. Δεν χρειάζεται να είστε καλλιτέχνες για να αξιοποιήσετε αυτή την ατμόσφαιρα… Αν και οι καινοτόμες ιδέες θα λάβουν μια επιπλέον ώθηση. Η έκφραση και η εξωστρέφεια θα αποκτήσουν μια μαγική χροιά, που θα σας συνοδεύει για αρκετούς μήνας. Όποια ιδέα κι αν επεξεργαζόσασταν, τώρα θα κάνετε την μεγάλη αποκάλυψη. Φυσικά η συγκυρία ευνοεί και το ρομάντζο – αλλά επί αυτού εσείς δεν χρειάζεται να κουνήσετε ούτε το δακτυλάκι σας!

Ζυγός

Μπορείτε να ξαναβάλετε τα παπούτσια χορού στην ντουλάπα, αγαπητοί Ζυγοί. Εκτός αν θέλετε να τα φοράτε εντός! Εδώ θα ρίξετε όλη σας την προσοχή, χάρη στη δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού… Και την συνοδεύει μια δυναμική Έκλειψη Ηλίου. Η ανάγκη σας θα είναι να περιποιηθείτε τους χώρους σας, από την αλλαγή διακόσμησης μέχρι το να βάψετε τους τοίχους. Και δεν θα δαπανήσετε πολλά, με την παρουσία του πρακτικού Αιγόκερω. Για κάποιους Ζυγούς δεν αποκλείεται και μια μετακόμιση. Αλλά μην βιαστείτε να καταλήξετε, η επίδραση της ατμόσφαιρας διαρκεί μέχρι και για έξι μήνες!

Σκορπιός

Να έχετε διεθνές σκεπτικό αλλά να πράττετε τοπικιστικά, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτό ορίζει η Έκλειψη Ηλίου και Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, που φορτίζει τον 3ο Οίκο σας της κοινοτικής δράσης. Η στιγμή είναι ιδανική για να γνωρίσετε καλύτερα όσα τεκταίνονται στη γειτονιά σας. Δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν δρόμο για πολλά υποσχόμενες συνεργασίες. Να είστε σε ετοιμότητα να προσφέρετε τη βοήθειά σας ή να προωθήσετε τα δικά σας ταλέντα. Δεν αποκλείεται μέσα στις επαφές σας να βρίσκεται το μελλοντικό επαγγελματικό ή και ερωτικό σας ταίρι!

Τοξότης

Βλέπετε ολοκάθαρα το πλοίο σας να μπαίνει στο λιμάνι, αγαπητοί Τοξότες! Η δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, συνοδεύεται από μια ισχυρή Έκλειψη Ηλίου και αγκυροβολεί στον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Τώρα θα έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τρόπους διαχείρισης των χρημάτων που βγάζετε με κόπο. Θα εντοπίσετε κάθε πιθανή διαρροή, ενώ θα βάλετε προτεραιότητες στους άμεσους στόχους σας. Αν θέλετε να κάνετε μια αγορά ή ένα ταξίδι, σχεδιάστε με προσοχή τους χρόνους και τα ποσά. Με σωστό προγραμματισμό, όλα είναι εφικτά!

Αιγόκερως

Η μέρα είναι σαν ένα προσωπικό γενέθλιο πάρτυ για εσάς, ασχέτως της ημερομηνίας γέννησής σας. Αγαπητοί Αιγόκεροι, φιλοξενείτε τη δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στα εδάφη σας, που συνοδεύεται από μια ηλεκτρισμένη Έκλειψη Ηλίου. Πρόκειται για την τελευταία από τις τρεις εκλείψεις που ενδυνάμωσαν το ζώδιό σας, δίνοντάς σας κίνητρα και πάθος! Δεν υπάρχουν άλλοι ενδοιασμοί, ακόμα και οι πιο μεγάλες προκλήσεις σας ενθουσιάζουν πλέον. Βάλτε σε κίνηση τα όνειρά σας, προκειμένου να υλοποιήσετε τους σημαντικούς σας στόχους. Δεν αποκλείονται ταξίδια και επεκτάσεις, μιας και ο Δίας της εύνοιας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση!

Υδροχόος

Ώρα για μείωση της ταχύτητάς σας, αγαπητοί Υδροχόοι! Η δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και Έκλειψη Ηλίου, περνούν από τον 12ο Οίκο σας της ενδοσκόπησης και της χαλάρωσης. Μπορεί να μην σας φανεί εύκολη η μετάβαση στην ηρεμία, μετά από τους έντονους ρυθμούς της ζωής σας. Αλλά αρχίστε την προσπάθεια με λίγη αποτοξίνωση από την τεχνολογία και τις πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Για τις επόμενες δύο εβδομάδες ασχοληθείτε με το διάβασμα ή τις δημιουργικές ενασχολήσεις σας. Η μούσα της έμπνευσης θα σας ενισχύει να διεκδικήσετε τους στόχους σας, με αργά με σταθερά βήματα! 

Ιχθύες

Πότε ήταν η τελευταία φορά που προσεγγίσατε ουσιαστικά την «ομάδα» σας, αγαπητοί Ιχθύες; Αν εσείς ή άλλο μέλος της έχετε κάποια θέματα, τώρα σας δίνεται μια χρυσή ευκαιρία να ξαναβρείτε τον στόχο για την κοινή επιτυχία! Η δεύτερη για φέτος Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και Έκλειψη Ηλίου, δίνει ώθηση στον 11ο Οίκο σας των συνεργασιών και της τεχνολογίας. Πρέπει πλέον να βρείτε τρόπους βελτίωσης όλων των ομαδικών λειτουργιών, να τεθούν όσα παραμελούσατε για καιρό. Ίσως χρειαστεί να γίνουν οι άβολες συζητήσεις με κάποιους. Αλλά αυτό θα βοηθήσει τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στην αποδοτική τους πορεία!

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments