Αθλητισμός

Τζίτζι Μπεκάλι: Αγοράζει Ελληνική ομάδα ο ιδιοκτήτης της Στεάουα

Τζίτζι Μπεκάλι: Αγοράζει Ελληνική ομάδα ο ιδιοκτήτης της Στεάουα
Τζίτζι Μπεκάλι: Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου επιθυμεί να αγοράσει Ελληνική ομάδα.

Τζίτζι Μπεκάλι: Μια βόμβα μεγατόνων έριξαν τα ΜΜΕ της Ρουμανίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ιδιοκτήτης της Στεάουα Βουκουρεστίου θέλει να έρθει στην Ελλάδα καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα με το νόμο στην πατρίδα του. Αυτό τον οδήγησε να πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα και μάλιστα θέλει να πάρει Ελληνική υπηκοότητα.

«Η οικογένεια μου λέει να φύγουμε από την Ρουμανία εάν δεν μπορώ να την προστατεύσω. Πήγα στην Ελλάδα προκειμένου να αποκτήσω την ελληνική υπηκοότητα. Το ίδιο θέλω να γίνει για όλη την οικογένεια μου. Έδωσα χρήματα σε εκκλησίες, φτωχούς ανθρώπους και έσωσα ζωές. Για αυτό πήγα στην Ελλάδα για να ζητήσω ιθαγένεια για όλη την οικογένεια μου», τόνισε ο Μπεκάλι προσθέτοντας: «Ήμουν στη φυλακή και δεν θέλω να επαναληφθεί αυτό. Δεν θέλω τα εγγόνια μου να γεννηθούν ενώ βρίσκομαι στη φυλακή. Εάν θέλουν μπορώ να εκτίσω την ποινή μου στην Ελλάδα. Εκεί μπαίνεις φυλακή μόνο εάν σκοτώσεις, ας μου βάλουν βραχιόλι».

Δεν μπορεί να αφήσει το ποδόσφαιρο

Ο γνωστός επιχειρηματίας είναι εδώ και πολλά χρόνια ο ισχυρός άντρας της Στεάουα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα μια ενδεχόμενη μετακόμιση του στην Ελλάδα δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το ρεποράζ αναφέρει ότι ο Μπεκάλι έχει στα πλάνα του να προχωρήσει στην αγορά κάποιας Ελληνικής ομάδας.

Οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός είναι εκτός συζήτησης, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στη Ρουμανία, οπότε κοιτάει κάποιες άλλες περιπτώσεις, όπως είναι ο Άρης, η Ξάνθη, ο Ατρόμητος, ο Πανιώνιος ή ο ΠΑΣ Γιάννινα! Μάλιστα, στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments