Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [27/12/19]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Παρασκευή [27/12/19]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [27/12/19].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Παρασκευή [27/12/19].

Κριός

Τα συναισθήματα σας είναι μπερδεμένα σήμερα. Μην αφήνετε, όμως, τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσης σας να σας εμποδίσουν να γνωρίσετε κάποιο καινούργιο άτομο. Αντί να εκθέσετε όλα αυτά τα συναισθήματα σε κοινή θέα, αφήστε το αντικείμενο του πόθου σας να μιλήσει και για τους δυο σας.

Ταύρος

Η ζήλεια δεν είναι ποτέ κάτι κολακευτικό. Οι ανασφάλειες σας μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα, αν δεν μάθετε να μοιράζεστε τους φίλους σας και τα άλλα άτομα που σημαίνουν πολλά για εσάς. Να τους έχετε εμπιστοσύνη και να ξέρετε ότι επειδή δεν βλέπεστε, δε σημαίνει ότι δεν σας έχουν στο μυαλό τους. Χαλαρώστε και δώστε τους λίγο χώρο.

Δίδυμοι

Η παρατηρητικότητα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα, καθώς προσπαθείτε να αποκρυπτογραφήσετε τον αληθινό χαρακτήρα κάποιου καινούργιου ατόμου. Όταν δώσετε προσοχή στις διαθέσεις και τη συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, θα είναι πιο εύκολο να αποφασίσετε πότε θα κάνετε την κίνηση σας.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικές εντάσεις μπορεί αρχικά να σας φαίνονται ρομαντικές με έναν παθιασμένο τρόπο, όπως στα «Ανεμοδαρμένα ύψη». Αλλά στην πραγματικότητα δεν αξίζει να αναστατώνεστε έτσι. Προσέξτε να μην ερωτευτείτε την ιδέα του έρωτα, παρά το ίδιο το πρόσωπο που έχετε απέναντί σας.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να παρερμηνευτεί ως εγωισμός. Δεν είναι κακό να έχετε πίστη στον εαυτό σας αλλά βεβαιωθείτε ότι δείχνετε και την απαιτούμενη ταπεινότητα και μετριοπάθεια. Σε κανέναν δεν αρέσουν οι ξερόλες.

Παρθένος

Μπορεί να αισθάνεστε κάπως ανυπόμονοι για να βρείτε κάποιον/α με τον/την οποίο/α να ταιριάζετε αλλά μην βιάζεστε να βρείτε την αδερφή-ψυχή σας. Δεν είναι και τόσο άσχημη η εργένικη ζωή. Εκτιμήστε την ελευθερία που έχετε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Ζυγός

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να συμπεριφέρεστε κάπως εγωιστικά με τον χρόνο σας. Δεν είναι κακό να θέλετε να μείνετε μόνοι όλη μέρα σήμερα. Μπορείτε να χαλαρώσετε και να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αφήστε τα πιεστικά ζητήματα στην άκρη για λίγο και περάστε τη μέρα κάνοντας… απολύτως τίποτα.

Σκορπιός

Η αυτοπεποίθηση σας σήμερα προσελκύει πολλούς θαυμαστές. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από κάποιον που αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του. Να είστε ειλικρινείς και να αφήσετε να ξεδιπλωθούν τα φυσικά σας ταλέντα. Η αυτοπεποίθηση σας θα εμπνεύσει και άλλους να βγουν από το καβούκι τους.

Τοξότης

Κάποιος φίλος σας μπορεί να θέλει να μείνει μόνος του σήμερα. Σεβαστείτε την επιθυμία του. Παρόλο που θα θέλατε να τον βοηθήσετε με τις συμβουλές και τη συμπαράσταση σας, είναι καλύτερα να τον αφήσετε να έρθει εκείνος σε εσάς. Κάντε υπομονή. Αν σας χρειαστεί θα το μάθετε εγκαίρως.

Αιγόκερως

Δεν πρέπει ποτέ να θυσιάζετε τα όνειρα σας στο όνομα του έρωτα. Αν κάποιος/α ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς θα εκτιμήσει εξίσου τα όνειρα σας. Έχετε ανάγκη στη ζωή σας από κάποιον που θα ενθαρρύνει τις ιδέες σας, δεν θα τις κοροϊδεύει. Αναζητήστε έναν σύντροφο με την πραγματική έννοια της λέξης.

Υδροχόος

Μην αφήνετε τα βαθιά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιο καινούργιο πρόσωπο να σας τρομάξουν. Να είστε ειλικρινείς με όσα αισθάνεστε αντί να τα καταπιέζετε. Προχωρήστε με συγκρατημένη αισιοδοξία. Μην σαμποτάρετε μια σχέση πριν καν αρχίσει.

Ιχθύες

Σήμερα δεν είστε και πολύ σίγουροι για το αν θα αποδεχτείτε ή όχι μια πρόσκληση. Το να περιμένετε να έρθει κάτι καλύτερο δεν είναι η πιο σωστή στρατηγική. Αν το ανακαλύψουν οι φίλοι σας μπορεί να μην σας ξανακαλέσουν πουθενά.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments