Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην παρουσίαση της νέας Ομάδας ΔΙΑΣ αύριο το πρωί

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στην παρουσίαση της νέας Ομάδας ΔΙΑΣ αύριο το πρωί
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η παρουσίαση θα γίνει στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο, απ’ όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε από το Μέτσοβο όπου βρισκόταν με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από ολιγοήμερη παραμονή. Το πρωί της Δευτέρας, στις 10:30 ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το πρωθυπουργικό γραφείο, θα παραστεί στην παρουσίαση της Νέας Ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Ελληνικής Αστυνομίας. Η παρουσίαση θα γίνει στο κέντρο εκπαίδευσης στο Μαρκόπουλο, απ’ όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει χαιρετισμό.

Νέο μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία

Κατά την παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέτσοβο με την οικογένειά του, δημοσιεύτηκε μια εκτενής συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Το Βήμα», μέσα από την οποία έτσειλε ένα αυστηρό μήνυμα προς την Τουρκία. Ο πρωθυπουργός, συγκεκριμένα, ξεκαθάρισε ότι αν δεν προκύψει πρόοδος στην ένταση με την Τουρκία τότε θα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο προσφυγής της Ελλάδας στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.

Στην ίδια συνέντευξη, ο πρωθυπουργός θέτει την ατζέντα του 2020, προαναγγέλλει αλλαγές στον συνδικαλιστικό νόμο ενώ παράλληλα τάσσεται στο πλευρό του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για τη στρατηγική που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments