Αθλητισμός

Μανού Μορλάνες: Φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Ισπανό μέσο

Μανού Μορλάνες: Φήμες περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Ισπανό μέσο
Μανού Μορλάνες: Την περίπτωση του 20χρόνου κεντρικού μέσου της Βιγιαρεάλ, εξετάζουν οι «πράσινοι» με την μορφή του δανεισμού, σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Μανού Μορλάνες: Βλέμματα στην πατρίδα του τεχνικού του διευθυντή, Τσάβι Ρόκα, φαίνεται πως ρίχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κοιτάζει την αγορά της Ισπανίας για παίκτες που θα μπορέσουν να τον ενισχύσουν για τη συνέχεια της σεζόν. Οι «πράσινοι» είναι δεδομένο πως αναζητούν έναν παίκτη για τη μεσαία γραμμή και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Marca», μια περίπτωση για την οποία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι αυτή του Μανού Μορλάνες της Βιγιαρεάλ.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι Ισπανοί έχει γίνουν επαφές ανάμεσα στο «κίτρινο υποβρύχιο» και το «Τριφύλλι», τον παίκτη γνωρίζει αρκετά καλά και ο Τσάβι Ρόκα ο οποίος έχει στην λίστα του δύο παίκτες από το ισπανικό πρωτάθλημα για την μεσαία γραμμή. Ο 20χρονος Ισπανός, ο οποίος είναι διεθνής με την μικρές Εθνικής Κ-21, Κ-19 και Κ-17, πέρυσι αγωνίστηκε την πρώτη ομάδα της Βιγιαρεάλ με την οποία είχε 10 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, μία στο Copa del Rey και πέντε στο Champions League όπου μάλιστα πέτυχε και γκολ στην νίκη επί της Ζενίτ στην Ρωσία.

Ωστόσο, τη φετινή σεζόν ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αισθητά, με τον Μορλάνες να έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια στο πρωτάθλημα και ακόμη ένα στο κύπελλο Ισπανίας. Γι’ αυτό οι άνθρωποι της Βιγιαρεάλ αναζητούν μια ομάδα που θα του δώσει σταθερό χρόνο συμμετοχής και παιχνίδια στα πόδια του, με τον Παναθηναϊκό να παρακολουθεί με ιδιαίτερη «θέρμη» την περίπτωση του, καθώς ψάχνει για έναν παίκτη «box to box» όπως είναι ο 20χρονος Ισπανός.

Παναθηναϊκός: Στα χέρια του Ρόκα η λίστα παικτών από τη Super League

Ο Τσάβι Ρόκα έχει σηκώσει μανίκια εδώ και αρκετό καιρό, θέλοντας να προετοιμάσει την ομάδα και να την ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με τον Γιώργο Δώνη το τελευταίο διάστημα και γνωρίζει καλά τα κενά που χρειάζεται να καλυφθούν στο «Τριφύλλι». Οι δυο τους, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ έχουν εξαιρετική συνεργασία, με τον Καταλανό να αντιλαμβάνεται άμεσα τόσο τα θέλω του Δώνη όσο και την οικονομική πολιτική που προτίθεται να ασκήσει ο σύλλογος.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Livesport» θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον εάν ο Τσάβι Ρόκα θα τηρήσει ανάλογη στάση με τον Νίκο Νταμπίζα όσον αφορά το θέμα των παικτών που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βλέπετε, ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν κοίταζε ιδιαίτερα την ελληνική αγορά. Πάντως, οι Πράσινοι έχουν ήδη τη λίστα τους από τη Super League και θα τη θέσουν υπόψη του Τσάβι Ρόκα για να την αξιολογήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments