Lifestyle

Η Ντορέττα (και το κορμί της) στα πιο αποκαλυπτικά τους [pic]

Η Ντορέττα (και το κορμί της) στα πιο αποκαλυπτικά τους [pic]
Θυμηθείτε μια από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μια από τις ομορφότερες παρουσίες της Ελληνικής τηλεόρασης. Ξεκίνησε από την καριέρα της σαν ηθοποιός από την τηλεοπτική σειρά του Mega, Απαγορευμένη Αγάπη. Επίσης είχε ένα πέρασμα από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1, “Λευκός Οίκος” το 2003 ενώ τη σεζόν 2003-2004 πρωταγωνίστησε στη σειρά “Σχεδόν Ποτέ” στη ΝΕΤ. Την ίδια περίοδο συμμετείχε στα τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Κλείσε τα μάτια.

Τα επόμενα χρόνια πήρε μέρος σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά και στον τρίτο κύκλο του φιλανθρωπικού show χορού του ΑΝΤ1, Dancing with the Stars, κερδίζοντας την πρώτη θέση. Μετά το τέλος του Dancing with the stars, ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής “Χτύπα Ξύλο” στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που είχε ως θέμα τα παιδιά και την πρόληψη και αποφυγή παιδικών ατυχημάτων. Την ίδια περίοδο, ύστερα από τη νίκη της στον τρίτο κύκλο του show, δέχθηκε πρόταση από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για να είναι παρουσιάστρια των backstage του τέταρτου κύκλου του Dancing with the Stars ενώ κεντρική παρουσιάστρια ήταν η Δούκισσα Νομικού.

Εκτός από την παρουσία της σε τηλεόραση, κινηματογράφο και θέατρο. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει κάνει πολλές φωτογραφήσεις που έχουν προκαλέσει αίσθηση. Μια από αυτές ήταν πριν από μερικά χρόνια στο περιοδικό Down Town. Για την ακρίβεια ήταν στο εξώφυλλο του περιοδικού αποκαλύπτοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τη φωτογραφία της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments