Lifestyle

Zac Efron: Κινδύνευσε να πεθάνει από λοίμωξη

Zac Efron: Κινδύνευσε να πεθάνει από λοίμωξη
Zac Efron: Η ζωή του γνωστού ηθοποιούς κινδύνευσε σοβαρά από μια λοίμωξη.

Zac Efron: Από το πουθενά πήγε να χάσει τη ζωή του ο διάσημος ηθοποιός. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sunday Telegraph, κόλλησε κάποιου είδους βακτήριο, το οποίο προκαλεί τύφο και γι’ αυτό πέταξε εσπευσμένα στο αεροδρόμιο της Βρισβάνης, από όπου μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσοκομείο War Memorial του St. Andrews.

Η είδηση προκάλεσε έντονη ανησυχία, αλλά ο ίδιος έσπευσε να δηλώσει ότι πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Στο Twitter και στο Instagram ο 32χρονος ηθοποιός του «High School Musical» σχολίασε τις πρόσφατες αναφορές των μέσων μαζικής ενημέρωσης που τον ήθελαν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, καθώς είχε μολυνθεί από ένα βακτήριο, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μίας νέας σειράς περιπέτειας με τίτλο… «Killing Zac Efron».

«Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλους εσάς. Αρρώστησα στην Παπούα-Νέα Γουινέα, αλλά επέστρεψα γρήγορα και τελείωσα μια εκπληκτική σειρά τριών εβδομάδων για το PNG», έγραψε ο Έφρον ανεβάζοντας μία φωτογραφία του μαζί με παιδιά από τη Νέα Γουινέα. Πάντως δεν αναφέρθηκε για τα αίτια της ασθένειάς του, αλλά ούτε και στη θεραπεία που ακολούθησε.  «Είμαι σπίτι για τις διακοπές των γιορτών μαζί με τους φίλους και την οικογένειά μου», είπε ο Ζακ. «Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και την ανησυχία, θα τα πούμε το 2020!».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του στο Instagram

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments