Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Νοσοκομείο Παίδων

Φώφη Γεννηματά: Επίσκεψη της προέδρου του ΚΙΝΑΛ στο Νοσοκομείο Παίδων
Φώφη Γεννηματά: Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Παίδων στέλνοντας μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης σε παιδιά που βρίσκονται εκεί με εισαγγελική παρέμβαση.

Φώφη Γεννηματά:Στιγμές αγάπης, ανθρωπιάς και αλληλεγγύης οι ημέρες των Χριστουγέννων, με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, να πραγματοποιεί κι εκείνη με τη σειρά της επίσκεψη σε παιδιά που έχουν ακόμη περισσότερη ανάγκη για βοήθεια, αγάπη και μία παραπάνω αγκαλιά. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατά τις εορταστικές ημέρες επισκέπτεται ομάδες ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη από αγάπη και θαλπωρή.

Στο Ναύπλιο για τα Χριστούγεννα

Στο Ναύπλιο σε οικογενειακό κλίμα πέρασε τα Χριστούγεννα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μαζί με την αδελφή της. Το μεσημέρι της περασμένης  Πέμπτης η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έκανε βόλτα στην παραλία του Ναυπλίου και την παλιά πόλη. Η Φώφη Γεννηματά απόλαυσε τον καφέ της σε καφετέρια της πλατείας Συντάγματος μαζί με τα παιδιά της καθώς και με στελέχη και φίλους του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ αυτών ήταν ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης ο οποίος κατάγεται από την Αργολίδα, καθώς και ο τοπικός βουλευτής του κόμματος Ανδρέας Πουλάς.

Ποντάρει στην νέα γενιά το 2020

Με την πεποίθηση ότι κέρδισε το στοίχηµα δείχνοντας εµπιστοσύνη σε νέους ανθρώπους κινείται η Φώφη Γεννηµατά στη χαραυγή του νέου χρόνου και των επόµενων, σκληρών αναµετρήσεων στο πεδίο της Κεντροαριστεράς. Η αρχηγός του Κινήµατος Αλλαγής πιστεύει ότι η ανάδειξη νέων στελεχών σε θέσεις-κλειδιά ανοίγει δρόµους για τη διεύρυνση των δυνάµεων γύρω από τη Χαριλάου Τρικούπη και ότι ως σταθερή της επιλογή θα υποστηρίξει σε βάθος χρόνου την πορεία ανάκτησης του χαµένου εδάφους στον προοδευτικό χώρο. ∆εν βιάζεται για αποτελέσµατα, αλλά τονίζει στους συνοµιλητές της ότι τα στελέχη από τις νεότερες γενιές έχουν ήδη αποδείξει µε τη δράση τους ότι «τιµούν τη φανέλα» και δίνουν αγόγγυστα και καθηµερινά δύσκολες µάχες.

Στροφή σε νέα στελέχη σε θέσεις “κλειδιά”

Πρόκειται για στελέχη και νέους επιστήµονες που δοκιµάστηκαν προεκλογικά και επιβραβεύτηκαν από την ηγεσία στη συνέχεια, είτε διατηρώντας τις θέσεις ευθύνης τους είτε αναλαµβάνοντας απαιτητικούς ρόλους για την ταχύτατη ανάπτυξη µαχητικής και τεκµηριωµένης αντιπολίτευσης. Το συγκριτικό πλεονέκτηµα του Κινήµατος Αλλαγής -τη στιγµή που ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνεται µε «παλιά και ξεπερασµένα υλικά», όπως ισχυρίζονται σε κάθε ευκαιρία στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη- είναι η «επένδυση» της Γεννηµατά στους νεότερους «παίκτες». Ακόµη και τις ώρες των έντονων εσωκοµµατικών αντιπαραθέσεων η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ διατήρησε το νήµα και -σύµφωνα µε συνεργάτες της- συνέχισε να εµπιστεύεται νεότερα στελέχη από όλες τις τάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments