Πολιτική

East Med: Έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Νετανιάχου

East Med: Έρχεται στην Αθήνα για τις υπογραφές ο Νετανιάχου
East Med: Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιανουαρίου.

East Med: Προχωράει με γοργούς ρυθμούς η συνεργασία της Ελλάδας με την Κύπρο και το Ισραήλ για τον αγωγό East Med. Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα από τις 2 έως τις 4 Ιανουάριο από τον  πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου. Την είδηση έκανε γνωστή στο Twitter η πρεσβεία του Ισραήλ στην Ελλάδα.

Με ανακοίνωσή της η ισραηλινή πρεσβεία στην Ελλάδα, έκανε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής του ο πρωθυπουργός του Ισραήλ θα έχει διμερείς συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια, και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, με τους οποίος θα συζητήσει θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, ο κ. Νετανιάχου θα συμμετάσχει σε τριμερή σύνοδο με τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, κ. Μητσοτάκη, και τον Πρόεδρο της Κύπρου, κ. Αναστασιάδη, ενώ θα ακολουθήσει η υπογραφή της Διακρατικής Συμφωνίας (IGA), Ισραήλ – Ελλάδας – Κύπρου για τον αγωγό East Med.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments