Τεχνολογία

WhatsApp τέλος για αυτά τα κινητά

WhatsApp τέλος για αυτά τα κινητά
Αν έχετε ένα από τα παρακάτω κινητά δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή WhatsApp

Τα τελευταία χρόνια που έχουν καθιερωθεί τα Smartphones τα λειτουργικά συστήματα που έχουν κυριαρχήσει είναι το Android και το IOS. Ειδικά το πρώτο είναι το πιο διαδεδομένο καθώς είναι ελεύθερο λογισμικό που υπάρχει σε πολλά διαφορετικά μοντέλα κινητών. Από την άλλη πλευρά το IOS υπάρχει αποκλειστικά μόνο σε συσκευές της Apple.

Η Microsoft θέλοντας να πάρει ένα μερίδιο από την πίτα, δημιούργησε το δικό της λογισμικό. Πάτησε πάνω στην επιτυχημένη συνταγή των Windows, αλλά προσαρμοσμένο σε κινητά. Μπορεί το εγχείρημα να ήταν φιλόδοξο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αντάξιο των προσδοκιών. Με εξαίρεση συγκεκριμένα μοντέλα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι το πρότζτεκτ Windows Phone ήταν μια αποτυχία.

Που μπαίνει τέλος στο WhatsApp

Πριν από λίγο καιρό η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα ότι θα σταματήσει την υποστήριξη των κινητών με το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα. Το ίδιο κάνουν και οι περισσότερες εταιρίες με εφαρμογές καθώς έχουν σταματήσει να δίνουν Update. Σε αυτό το πλαίσιο η εταιρία που ανήκει το WhatsApp ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα λειτουργεί σε αυτά τα κινητά.

Παράλληλα, εντός των επόμενων μηνών κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και σε κινητά με λογισμικό Androir και iPhone. Συγκεκριμένα, από την 1 Φεβρουαρίου 2020 οι εκδόσεις 2.3.7 του Android και παλαιότερες και οι εκδόσεις iOS 8 και παλαιότερες δεν θα υποστηρίζουν τη δημιουργία νέων λογαριασμών ή υπαρχόντων στο WhatsApp.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments