Video

Πέτα τη φριτέζα: Τι νούμερα έκανε το εορταστικό επεισόδιο

Πέτα τη φριτέζα: Τι νούμερα έκανε το εορταστικό επεισόδιο
Πέτα τη φριτέζα: Υψηλά νούμερα τηλεθέασης έκανε το εορταστικό επεισόδιο της γνωστής σειράς.

Πέτα τη φριτέζα: Άλλες εποχές θύμισαν τα νούμερα της τηλεόρασης την παραμονή πρωτοχρονιάς. Ειδικότερα το σίριαλ του ΑΝΤ1 ήταν οι συντροφιά πολλών ανθρώπων για την αλλαγή του χρόνου.  Η αγαπημένη παρέα της κωμικής σειράς εκτέλεσε χρέη οικοδεσπότη και προσκάλεσε σε ένα μοναδικό πρωτοχρονιάτικο τηλεοπτικό ρεβεγιόν. Όπως τότε, πριν αρκετά χρόνια, που η μυθοπλασία συνήθιζε να μας συντροφεύει και στην αλλαγή του χρόνου.

Ο Αντρέας Μπασκιάς, τον οποίο παίζει στη σειρά ο Γιάννης Μπέζος, αποφάσισε να γιορτάσει για πρώτη φορά την αλλαγή του χρόνου οικογενειακά σε ένα γλέντι έκπληξη για όλους μας. Ένα γλέντι στο οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός δεν θα μπορούσε βεβαίως να μην πιάσει το μικρόφωνο αλλά και να προσφέρει έναν όμορφο χορό στο τηλεοπτικό κοινό.

Τα εντυπωσιακά νούμερα της φριτέζας

Οι μετρήσεις της έδειξαν ότι οι τηλεθεατές αγκάλιασαν την συγκεκριμένη κίνηση του ΑΝΤ1 προσφέροντας στο εορταστικό αυτό επεισόδιο του σίριαλ “Πέτα τη Φριτέζα” υψηλά ποσοστά! Πιο συγκεκριμένα, στο διάστημα προβολής από τις 21:45 έως τις 00:45, η κωμική σειρά κατόρθωσε να συγκεντρώσει 20,8% στο σύνολο του κοινού και 22,3% στο δυναμικό κοινό.

Στο δυναμικό κοινό, μάλιστα, ο Γιάννης Μπέζος και η τηλεοπτική του οικογένεια έφτασαν σε τέταρτο μέχρι το 37% στο δυναμικό κοινό και αντίστοιχα το 34,8 στο σύνολο του κοινού. Εύκολα θα συμπεραίναμε, λοιπόν, πως οι τηλεθεατές “διψούν” πραγματικά για την καλή μυθοπλασία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments