Αθλητισμός

Άντερσον Εσίτι: Θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ΠΑΟΚ

Άντερσον Εσίτι: Θετικός στο ενδεχόμενο παραχώρησής του ΠΑΟΚ
Άντερσον Εσίτι: Ο Αφρικανός μέσος του ΠΑΟΚ δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί.

Άντερσον Εσίτι: Το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ είχε μεγάλο πρόβλημα στο χώρο του κέντρου. Οι Μαουρίτσιο και Βέρμπλουμ ήταν τραυματίες και η ομάδα είχε μπροστά της σημαντικά παιχνίδια. Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε εισηγηθεί την απόκτηση ενός χαφ με δυνατό κορμί που θα δεσπόζει στη μεσαία γραμμή. Μετά από αρκετό ψάξιμο οι άνθρωποι του συλλόγου κινήθηκαν για την αγορά του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή.

Η αναγκαιότητα ενός χαφ έκανε τον Εσίτι να γίνει με το “καλημέρα” βασικός στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μάλιστα, θα μπορούσε να πει κάποιος ότι είχε καλή παρουσία με δεδομένο ότι ήταν στην ομάδα μόλις λίγο καιρό. Ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Με την πάροδο των ημερών ο έμπειρος μέσος άρχισε να έχει όλο και λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Θετικός για παραχώρηση ο ΠΑΟΚ

Λίγους μήνες μετά ο Εσίτι δεν είναι μέσα στα πλάνα του προπονητή του. Ειδικότερα από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι τραυματίες που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Αυτό δημιουργεί υπεροπλία στα χαφ, αλλά και έναν οικονομικό πονοκέφαλο. Το καλοκαίρι δαπανήθηκε ένα σεβαστό ποσό για την απόκτηση του, ενώ και το συμβόλαιο του δεν είναι μικρό.

Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να πουλήσει τον παίκτη μόλις λίγους μήνες μετά την απόκτηση του. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του και δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσουν έστω με τη μορφή δανεισμού. Ειδικότερα από τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία κινητικότητα για τον Λέο Ζαμπά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments