Αθλητισμός

Ερνέστο Βαλβέρδε: Ο κόσμος ζητά την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα

Ερνέστο Βαλβέρδε: Ο κόσμος ζητά την απομάκρυνσή του από την Μπαρτσελόνα
Ερνέστο Βαλβέρδε: Την απομάκρυνση του Βαλβέρδε από τον πάγκο της ομάδας ζητούν οι φίλαθλοι των "μπλαουγκράνα" μετά την ισοπαλία (2-2) στην αναμέτρηση με την Εσπανιόλ.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Η Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 στην έδρα της Εσπανιόλ και έχασε ξανά την ευκαιρία να απομακρυνθεί από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, εκεί όπου συγκατοικεί με την Ρεάλ Μαδρίτης έχοντας 40 βαθμούς.

Όπως ήταν φυσικό στο στόχαστρο βρέθηκε ο τεχνικός της, Ερνέστο Βαλβέρδε, με τους οπαδούς να ξεσηκώνονται και να ζητούν την απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι παθογένειες συνεχίζουν να ταλανίζουν την ομάδα της Βαρκελώνης. Η κατοχή της μπάλας παραμένει ψηλά, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν έρχεται ή όταν έρχεται είναι με δυσκολία. Μάλιστα, στα 10 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος στο πρωτάθλημα οι Καταλανοί προβληματίζουν έντονα έχοντας συγκεντρώσει μόλις 15 βαθμούς. Ήταν επόμενο λοιπόν, μετά την χθεσινή ισοπαλία να ξεκινήσουν ξανά οι διαμαρτυρίες από τους φιλάθλους της ομάδας και οι απαιτήσεις τους για απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε από τον πάγκο.

Μάλιστα στο Twitter γίνεται χαμός με το “ValverdeOut”.

Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε στο 23′ για τους γηπεδούχους με γυριστή κεφαλιά ο Νταβίδ Λόπεθ. Οι Καταλανοί απάντησαν με τον Λουίς Σουάρες (50′, 1-1) ενώ λίγα λεπτά μετά ο Αρτούρο Βιδάλ (59′) έγραψε το 1-2. Η συνέχεια ωστόσο δεν ήταν αυτή που θα ήθελε η Μπαρτσελόνα, η οποία απέτυχε να κλειδώσει το καταλανικό ντέρμπι και το πλήρωσε στο 88′, όταν ο Βου Λέι λίγο μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Νέτο και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments