Αθλητισμός

Παπέ Σισέ: Η επιστροφή του αλλάζει τα δεδομένα

Παπέ Σισέ: Η επιστροφή του αλλάζει τα δεδομένα
Παπέ Σισέ: Η επιστροφή του Σενεγαλέζου αμυντικού αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

Παπέ Σισέ: Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός μετά από αρκετούς μήνες βρίσκεται και πάλι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο “Καραϊσκάκης”. Ο Σενεγαλέζος αμυντικός ταλαιπωρήθηκε αρκετό διάστημα από ασθένεια, όμως είναι και πάλι διαθέσιμος, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον υπολογίζει κανονικά.

Ο Σισέ μίλησε στη Nova ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» κι αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και τη στήριξη που είχε από τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Σισέ τόνισε ότι ελπίζει να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό και πως θέλει να σκοράρει ξανά κόντρα στο τριφύλλι, όπως είχε συμβεί στο περσινό ντέρμπι στον Πειραιά.

Η επιστροφή του Σισέ αναμένεται να αλλάξει τα δεδομένα στην άμυνα του Ολυμπιακού. Αν ο Σισέ δείξει ότι είναι στο ίδιο επίπεδο που ήταν πριν την απουσία του τότε θα αυξηθούν οι πιθανότητες πώλησης του Γιασίν Μεριά. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σενεγαλέζο αμυντικό και στον Πειραιά θέλουν να επανέλθει ξανά δυνατός καθώς αποτελεί και περιουσιακό στοιχείο για τον σύλλογο.

Από την άλλη ο Τυνήσιος αμυντικός και καιρό αποτελεί τον αδύναμο κρίκο στην άμυνα του Ολυμπιακού. Οι φίλοι των Πειραιωτών έχουν χάσει την εμπιστοσύνης τους στον Μεριά και αισθάνονται ανασφάλεια όταν τον βλέπουν να έρχεται σε επαφή με την μπάλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments