Αθλητισμός

Μάρκο Μάριν: Στην Αλ Αχλί ο Γερμανός – Κερδισμένος ο Ολυμπιακός

Μάρκο Μάριν: Στην Αλ Αχλί ο Γερμανός – Κερδισμένος ο Ολυμπιακός
Μάρκο Μάριν: Ο Γερμανός άσσος αφήνει τον Ερυθρό Αστέρα και μετακομίζει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την μεταγραφή να φέρνει κέρδος και στον Ολυμπιακό.

Μάρκο Μάριν: Νέο κεφάλαιο στη καριέρα του ανοίγει ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, καθώς αφήνει τη Σερβία και τον Ερυθρό Αστέρα για χάρη της Αλ Αχλί. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά από 1,5 χρόνο παρουσίας του στο Βελιγράδι δοκιμάζει τη τύχη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με την Αλ Αχλί να “χρυσώνει” προκειμένου να κάμψει την όποια αντίσταση είχε για αυτό το βήμα.

Οι Σαουδάραβες έφθασαν σε συμφωνία τόσο με τον παίκτη όσο και με τον Ερυθρό Αστέρα, με τους Σέρβους να επωφελούνται ενός ποσού της τάξεως των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ. Από τα χρήματα αυτά το 30% ανήκει στους “Ερυθρόλευκους”, με την ομάδα του Πειραιά να καρπώνεται 500.000 ευρώ έπειτα τη συμφωνία που είχε κάνει με τον Ερυθρό Αστέρα όταν και του παραχώρησε τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018.

Γέμισε το… πορτοφόλι του Ολυμπιακού

Ο Μάρκο Μάριν από την άλλη συμφώνησε με τους Άραβες για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, κάτι που σημαίνει πως θα παραμείνει στην Αλ Αχλί τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είπε το πολυπόθητο ναι βάζοντας στον τραπεζικό του λογαριασμό σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ, μιας και για κάθε χρόνο θα αμείβεται με δύο εκατομμύρια ευρώ.

Οι “Ερυθρόλευκοι” καρπώνονται τα 500.000 ευρώ στο κατάλληλο χρονικό σημείο, την ώρα που βρίσκονται εντός μεταγραφικής περιόδου αναζητώντας ποδοσφαιριστές που θα δώσουν λύσεις στις θέσεις που ο Πέδρο Μάρτινς θεωρεί πως η ομάδα του “πονάει”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments