Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Χασάν – Αλμυρός ο Σεμέντο

Ολυμπιακός: Κανένα θέμα με Χασάν – Αλμυρός ο Σεμέντο
Ολυμπιακός: «Καυτός» αναμένεται ο Ιανουάριος για τους Πειραιώτες, με την ενίσχυση του ρόστερ να θεωρείται δεδομένη.

Ολυμπιακός: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έχει ανοίξει εδώ και 6 ημέρες, με τους Ερυθρόλευκους να μην έχουν προχωρήσει ακόμα σε καμία προσθήκη. Η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς αναμένεται να ενισχυθεί, αλλά ακόμα τίποτε δεν είναι σίγουρο. Βέβαια τα σενάρια που έχουν γραφτεί μέχρι στιγμή για τους ενδιαφερόμενους στόχους του Ολυμπιακού είναι αμέτρητα.

Ένα από αυτά τα σενάρια ήταν και η επιστροφή του Αχμέντ Χασάν στον Πειραιά. Ο 26χρονος επιθετικός τους τελευταίους δύο μήνες βρίσκεται σε πλήρη αδράνεια. Στον Ολυμπιακό είναι γνωστό πως ο Πέδρο Μαρτίνς χρειάζεται έναν επιθετικό που να μπορεί να τελειώνει τις φάσεις που δημιουργούν οι “Ερυθρόλευκοι”, με τον Αιγύπτιο να είναι μια γνωστή λύση που στο παρελθόν έχει αποδείξει πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Ο Χασάν φέρεται να επιθυμεί να γυρίσει στον Ολυμπιακό, ενώ η Μπράγκα αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει θα το κάνει με ένα ποσό της τάξεως του 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι Πειραιώτες όμως δεν είναι «ζεστοί» σε ενδεχόμενο επιστροφής του Χασάν, καθώς φέρεται να ψάχνουν ποδοσφαιριστή με διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Ακόμη μία περίπτωση που δεν αναμένεται να προχωρήσει για τον Ολυμπιακό είναι εκείνη του Λισάντρο Σεμέντο. Ο επιθετικός του ΟΦΗ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και οι Ερυθρόλευκοι θα ήθελαν σίγουρα να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όμως τη δεδομένη χρονική στιγμή η Φορτούνα Σίταρντ ζητάει το λιγότερο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, με τους Πειραιώτες να θεωρούν υπερβολικό αυτό το ποσό για έναν ποδοσφαιριστή από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments