Αθλητισμός

Κώστας Φορτούνης: Δεν σταματούσε να φωνάζει στο ντέρμπι

Κώστας Φορτούνης: Δεν σταματούσε να φωνάζει στο ντέρμπι
Κώστας Φορτούνης: Με τεράστια αγωνία παρακολούθησε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ο Έλληνας άσος.

Κώστας Φορτούνης: Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του επέστρεψε τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων λαμβάνοντας μέρος με την υπόλοιπη ομάδα, αφήνοντας μια για πάντα τις ατομικές προπονήσεις.

Ο Κώστας Φορτούνης μάλιστα την Κυριακή το βράδυ βρέθηκε στο Καραϊσκάκης και παρακολούθησε με τρομερή αγωνία το ντέρμπι των αιωνίων ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν από νωρίς κοντά στην ομάδα και βρέθηκε στα αποδυτήρια. Εμψύχωνε συνεχώς τους συμπαίκτες του, φώναξε μαζί τους δυνατά «Ολυμπιακός» και η αγωνία του συνεχίστηκε και στην εξέδρα, απ’ όπου και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Ο Φορτούνης το θέλει πολύ αυτό το πρωτάθλημα και μαζί, να βοηθήσει την ομάδα για να το πετύχει αυτό. Ακόμη και στο τέλος του αγώνα, δεν έκρυβε τη χαρά του, έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και πλέον θα δίνει ραντεβού μαζί τους μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα θα χρειαστεί λίγο διάστημα ακόμη για να μπει σε φουλ ρυθμούς, όμως με το που επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ιδιαίτερα βεβαρημένο πρόγραμμα με συνεχόμενες υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Κώστας Φορτούνης μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments