Ελλάδα

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στο MEGA με αθλητική εκπομπή

Γιώργος Καπουτζίδης: Επιστρέφει στο MEGA με αθλητική εκπομπή
Γιώργος Καπουτζίδης: O γνωστός παρουσιαστής θα αναλάβει στο Mega την παρουσίαση αθλητικής εκπομπής.

Γιώργος Καπουτζίδης: Με νέα εκπομπή και ανανεωμένος επιστρέφει στο Mega o αγαπημένος παρουσιαστής. Όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Καπουτζίδης θα παρουσιάζει αθλητική εκπομπή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο Καπουτζίδης θα υποδέχεται αθλητές που θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ο παρουσιαστής και σεναριογράφος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Mega για την εκπομπή «Team Hellas» που θα παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Τόκιο. Με βάση το ίδιο δημοσίευμα, η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει το πρότζεκτ ήρθε σε επαφή με τον ΣΚΑΪ, την ΕΡΤ και το Star για την εκπομπή, αλλά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον το έδειξε το νεοσύστατο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Παράλληλα, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Καζάκου έχουν δεχτεί πρόταση από την ΕΡΤ για να αναλάβουν την παρουσίαση των δύο ημιτελικών και του τελικού της Eurovision, που φέτος θα γίνει στο Ρότερνταμ. Ο Γιώργος έχει αποφασίσει το 2020 να επικεντρωθεί στο γράψιμο κι ετοιμάζει το επόμενο θεατρικό του έργο για τη σεζόν 2020-2021.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments