Lifestyle

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν έρχεται και θα αναστατώσει την τηλεόραση [pics]

Η αδερφή της Ειρήνης Καζαριάν έρχεται και θα αναστατώσει την τηλεόραση [pics]
Το ριάλιτι μόδας My Style Rocks έρχεται και αυτή τη χρονιά να εντυπωσιάσει. Ειδικά κάποιες παίκτριες που θα μπουν θα συζητηθούν πολύ, όπως η Μαρία Καζαριάν.

Η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε τον τίτλο του GNTM και έκανε αίσθηση με την εξωτική ομορφιά της. Φαίνεται όμως πως η οικογένεια Καζαριάν θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη, αφού η αδελφή της Ειρήνης, η Μαρία θα μπεί στον καινούργιο κύκλο του «My Style Rocks». Στις 13 Ιανουαρίου θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μόδας «My style rocks» και ήδη τα πρώτα τρέιλερ δείχνουν τις κοπέλες που θα συμμετέχουν και αναμένονται να συζητηθούν. «Είμαι σίγουρη ότι θα κερδίσω, διότι η νίκη είναι στο dna της οικογένειας Καζαριάν» λέει στο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Παρουσιάστρια θα είναι φέτος η Κατερίνα Στικούδη και στις θέσεις της κριτικής επιτροπής θα καθίσουν οι Στέλιος Κουδουνάρης, Έλενα Χριστοπούλου και Λάκης Γαβαλάς.

Η Μαρία και η Ειρήνη Καζαριάν θεωρούνται οι Ελληνίδες “Καρντάσιαν” ενώ μοιάζουν πάρα πολύ μεταξύ τους, αν και η Μαρία είναι πιο πληθωρική. Πριν από κάποιους μήνες όταν είχε κυκλοφορήσει ένα ροζ βίντεο που έδειχνε την Ειρήνη να πρωταγωνιστεί η αδελφή της Μαρία ήταν εκείνη που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη “Μεσάνυχτα” και μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό: «Ξυπνήσαμε μια μέρα και ενημερωθήκαμε γι’ αυτό το δημοσίευμα. Πάθαμε ένα σοκ. Την εφημερίδα δεν την γνωρίζαμε και δεν ήξερα και ποιος ήταν ο ιδιοκτήτης. Μας έστειλαν ένα βίντεο, το βλέπουμε, δεν είχε καμία σχέση με την Ειρήνη. Η Ειρήνη ήταν σε μια κατάσταση, “ναι παίζουν με το όνομά μου αυτή τη στιγμή αλλά δεν είμαι εγώ”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments