Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα στην Καλαμάτα

Ολυμπιακός: Με πολλά νέα πρόσωπα στην Καλαμάτα
Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" αναμένεται να παραταχθούν με πολλά νέα πρόσωπα στην αναμέτρηση με την Καλαμάτα για το κύπελλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να δίνει ανάσες στα βασικά του "όπλα".

Ολυμπιακός: Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδος ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός, με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Καλαμάτα την ομώνυμη ομάδα για τη φάση των “16” του θεσμού. Ο τεχνικός των “Ερυθρόλευκων”, Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προβεί σε σαρωτικές αλλαγές στο βασικό του σχήμα, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί ελάχιστα στη βασική ενδεκάδα. Σκοπός του Πορτογάλου τεχνικού είναι η ομάδα του να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης σπαταλώντας όσο το δυνατόν λιγότερες δυνάμεις, αφήνοντας εκτός σύνθεσης ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για τα επόμενα σημαντικά παιχνίδια για το πρωτάθλημα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Αλέν, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκασπάρ, Μάρκοβιτς, Σισέ και Κούτρη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Ξενιτίδης και ο Μπενζιά, με τον Ραντζέλοβιτς και τον Χριστοδουλόπουλο στα δύο άκρα. Ο Λοβέρα θα παίξει πίσω από τον Γκερέρο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπέλιτς, Φέκκας, Καραργύρης, Μαρίνος, Μεριά, Παπαδόπουλος, Τζολάκης και Βοΐλης.

Εκτός έμειναν οι Σα, Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Ποντένσε, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, όπως και οι Φορτούνης, Γκιγέρμε, Τοροσίδης, Σουντανί και Μπρούνο. Ο Πέδρο Μαρτίνς αφήνει εκτός αρκετά πρόσωπα, τα οποία από το ξεκίνημα της σεζόν έχουν τραβήξει… κουπί σε Ελλάδα και Ευρώπη παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια. Η αναμέτρηση με την Καλαμάτα είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 15:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments