Θέσεις Εργασίας

Χιλιάδες προσλήψεις για πρακτική άσκηση με 1.221 ευρώ το μήνα καθαρά – Δείτε που μπορείτε να κάνετε αίτηση

Χιλιάδες προσλήψεις για πρακτική άσκηση με 1.221 ευρώ το μήνα καθαρά – Δείτε που μπορείτε να κάνετε αίτηση
Χιλιάδες αμειβόμενες 5μηνες περίοδοι πρακτικής άσκησης με μισθό που φτάνει τα 1.221 ευρώ το μήνα.

Εξαιρετική ευκαιρία για όσους ψάχνουν για πρακτική άσκηση, αφού οι συγκεκριμένες θέσεις, προσφέρουν 5μηνη πρακτική άσκηση με ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για μισθό, αφού μιλάμε για 1.221 ευρώ το μήνα. Ο λόγος για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία προσφέρει αυτές τις θέσεις για 5μηνες διοικητικές ή μεταφραστικές περιόδους πρακτικής άσκησης. Από την 1η Μαρτίου ή την 1η Οκτωβρίου, οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν πρακτική εμπειρία στη χάραξη πολιτικής της ΕΕ σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις για πρακτική γίνονται μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020, 12:00μμ (ώρα Βρυξελλών)

Οι ασκούμενοι θα εργαστούν σε όλες τις υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ανα χώρα μέλος, κυρίως στις Βρυξέλλες, αλλά και στο Λουξεμβούργο. Η αμοιβή για τις περιόδους πρακτικής άσκησης το 2020 ανέρχεται σε 1.220,78 ευρώ το μήνα. Η φύση της  πρακτικής εξαρτάται από την υπηρεσία που θα ανατεθεί.

Οι πτυχιούχοι που θα επιλεγούν για να κάνουν πρακτική στην Ευρωπαική Επιτροπή, για παράδειγμα, θα εργαστούν στον τομέα του δικαίου ανταγωνισμού, του ανθρώπινου δυναμικού, της περιβαλλοντικής πολιτικής κλπ. Σύμφωνα με τα κριτήρια επιλεξιμότητας, η πρακτική άσκηση είναι ανοικτή σε όλους τους πολίτες της ΕΕ, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων διατίθεται επίσης σε υπηκόους τρίτων χωρών.

Το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης απευθύνεται σε αποφοίτους πανεπιστημίων οι οποίοι:

Έχουν ολοκληρώσει ένα τυπικό τριετές πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αντιστοιχεί σε πλήρη κύκλο σπουδών ή ισοδύναμο. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πιστοποιητικό ή επίσημη επιβεβαίωση από το πανεπιστήμιο τους ότι έχουν πτυχίο.

Δείτε τις λεπτομέρειες για την πρακτική άσκηση ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments