Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [9/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Πέμπτη [9/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Πέμπτη (9/1/20).

  • Κριός

Η ανθρώπινη καρδιά έχει άπειρες δυνατότητες και αποκρίσεις. Όσο κι αν εσείς και αυτό το άτομο τα πάτε καλά μεταξύ σας, μην υποθέτετε ότι θα αντιδράσετε το ίδιο σε κάποιο γεγονός.

  • Ταύρος

Τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε. Βλέπετε ένα ερωτικό ενδιαφέρον σε κάποιο πάρτι, που οι άλλοι δεν έχουν πάρει στα σοβαρά. Αλλά εσείς ξέρετε ακριβώς πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε ικανότητες του συγκεκριμένου ατόμου, που ούτε το ίδιο δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έχει – μέχρι τώρα.

  • Δίδυμοι

Κάποιες φορές, η έλξη που αισθάνεται ένα άτομο για κάποιο άλλο είναι ανεξήγητη… και τα πράγματα τελειώνουν εκεί. Ίσως δεν ήταν γραφτό να προχωρήσουν περισσότερο τα πράγματα με κάποιο άτομο. Αποδεχτείτε το και απολαύστε το για αυτό που είναι. Δεν υπάρχει λόγος να μην διασκεδάζετε, ενώ παράλληλα ψάχνετε την αληθινή αγάπη.

  • Καρκίνος

Μπορείτε να διακρίνετε εύκολα το καλό από το κακό. Κάθε άτομο έχει πτυχές και από τα δύο. Εξάλλου, οι σκοτεινές πλευρές είναι αυτές που φωτίζουν περισσότερο τα καλά. Μάθετε να αποδέχεστε τους ανθρώπους στο σύνολό τους, όχι μόνο τα στοιχεία που σας αρέσουν.

  • Λέων

Οι βάσεις μιας σχέσης παίρνουν πολύ χρόνο για να χτιστούν, ειδικά αν θέλετε να κρατήσουν. Θα δείτε ότι η συνηθισμένη γρήγορη προσέγγισή σας, τώρα γίνεται πιο συνειδητή και σταθερή… Ειδικά σε ό,τι αφορά τα ερωτικά ζητήματα.

  • Παρθένος

Μια εκκολαπτόμενη ερωτική σχέση απογειώνεται όταν δείχνετε την υποστήριξή σας προς το πιθανό ερωτικό σας ταίρι. Το άτομο αυτό εκτιμά ιδιαίτερα την αφοσίωσή σας. Αισθάνεστε κι εσείς αρκετά ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας!

  • Ζυγός

Αφήστε τον έρωτα να εξελιχθεί με τους δικούς του όρους. Μπαίνετε στον πειρασμό να προσφέρετε συμβουλές για το πώς θα μπορούσαν να εξελιχθούν τα πράγματα πιο γρήγορα – αλλά συγκρατηθείτε. Όλα θα εξελιχθούν όπως πρέπει, αρκεί να μην επέμβετε.

  • Σκορπιός

Είστε τόσο επικεντρωμένοι στο να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, που ξεχνάτε το πιο σημαντικό πράγμα: Να απολαμβάνετε το τώρα. Αν ξεκινάτε μια σχέση με κάποιο άτομο, ζήτω! Αν ψάχνετε ακόμη, απολαύστε όλες τις πιθανότητες που έχετε μπροστά σας.

  • Τοξότης

Έχετε ενθουσιαστεί με όλες τις πτυχές αυτού του ατόμου: Θέλετε να μάθετε τα πάντα για αυτό. Εφόσον δεν έχει πρόβλημα με αυτό, προχωρήστε και ανακρίνετέ το άφοβα.

  • Αιγόκερως

Η ικανότητα να ακούτε είναι μια μορφή τέχνης – και μάλιστα μία που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν. Για τους περισσότερους, σημαίνει απλά να περιμένουν να μέχρι να έρθει η σειρά τους να μιλήσουν. Εσείς αντιλαμβάνεστε πραγματικά τι σημαίνει να ακούτε.

  • Υδροχόος

Το να στυλώνει κάποιος τα πόδια και να λέει συνεχώς «όχι», είναι χαριτωμένο μόνο όταν το κάνουν τα παιδάκια – και ίσως ούτε τότε. Γι’ αυτό, ανεξάρτητα από το πόσο θέλετε να πεισμώσετε, θα πρέπει να θυμάστε ότι είστε ενήλικες. Συζητήστε το καλύτερα.

  • Ιχθύες

Αφήστε τους φίλους σας να σας βοηθήσουν. Έχετε συνηθίσει τόσο να το κάνετε για όλους τους άλλους, που έχετε ξεχάσει πώς είναι να ζητάτε βοήθεια. Θα χαρούν πολύ να σας τη δώσουν, είτε πρόκειται για ερωτική συμβουλή ή για ένα προξενιό.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments