Αθλητισμός

Γιώργος Μπαρτζώκας: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Γιώργος Μπαρτζώκας: Επιστρέφει στον Ολυμπιακό
Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο έμπειρος προπονητής είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Γιώργος Μπαρτζώκας: Σε νέα εποχή φαίνεται πως μπαίνει ο μπασκετικός Ολυμπιακός. Οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας είναι μεγάλες, ενώ κατά πάσα πιθανότητα αυτές θα επηρεάσουν και την άκρη του πάγκου. Ο Κέστουιτς Κεμζούρα δεν θα συνεχίσει να είναι ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”. Καθώς όπως όλα δείχνουν ο Γιώργος Μπαρτζώκας επιστρέφει στον Πειραιά.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι οι δυο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις των τελευταίο καιρό. Οι κουβέντες έγιναν κάτω από άκρα μυστικότητα και τελικά είχαν θετική κατάληξη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έμπειρος τεχνικός θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 2.5 ετών και θα αναλάβει να χτίσει την ομάδα του Πειραιά προκειμένου να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μπαρτζώκας η επιστροφή

Ο 54άχρονος προπονητής είχε δουλέψει κάτι περισσότερο από δύο σεζόν (2012-14) στους «ερυθρόλευκους» και το 2013 στο Λονδίνο έγινε ο πρώτος Έλληνας coach που κατέκτησε την Euroleague με τον Ολυμπιακό να φτάνει στο back to back. Στις 10 Οκτωβρίου του 2014 παραιτήθηκε ύστερα από μία ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή του μετά από 5.5 χρόνια καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί. Μάλιστα, όπως όλα δείχνουν θα κάτσει άμεσα στον πάγκο της ομάδας. Το πρώτο του παιχνίδι στην δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι αυτό κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments