Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία – Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν

Ανδρέας Μικρούτσικος: Υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία – Το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία, σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν.

Ανδρέας Μικρούτσικος: Νέο ιατρικό ανακοινωθέν έδωσε στη δημοσιότητα το Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Ο γνωστός παρουσιαστής υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία. Αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς και παράλληλα ανταποκριθεί θετικά στην φαρμακευτική αγωγή τότε δεν αποκλείεται να βγει από την Μονάδα Εμφραγμάτων τα επόμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι γιατροί ο ασθενής σήμερα υποβλήθηκε σε στεφανιογραφία για μεγαλύτερη διερεύνηση της πάθησης που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Παράλληλα, τονίζουν ότι θα υπάρξει νέο ιατρικό ανακοινωθέν σε 24 ώρες.  Δείτε τι αναφέρει το Ιατρικό Ανακοινωθέν:

“Ο ασθενής κ. Ανδρέας Μικρούτσικος παραμένει νοσηλευόμενος στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Α’ Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής υπό φαρμακευτική αγωγή, στην οποία αντιδρά θετικά. Σήμερα υπεβλήθη σε στεφανιογραφία, στο πλαίσιο της αναγκαίας και ενδελεχούς διερεύνησης. Βαίνει συνεχώς βελτιούμενος και θα εξετασθεί το ενδεχόμενο για έξοδό του από την Μονάδα και μεταφορά του σε θάλαμο νοσηλείας. Θα ακολουθήσει νεώτερη ανακοίνωση μετά την πάροδο 24ωρου”.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος μπήκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιπποκράτειου νοσοκομείου στις 3/1. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι η υγεία του επιβαρύνθηκε από τον θάνατο του αδερφού του λίγες μέρες νωρίτερα. Από τότε μέχρι και σήμερα οι γιατροί που παρακολουθούν την πορεία του βγάζουν ένα έκτακτο ανακοινωθέν ανά 24 ώρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments