Lifestyle

Τζαν Γιαμάν: Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και έγινε αγνώριστος

Τζαν Γιαμάν: Ξυρίστηκε, κουρεύτηκε και έγινε αγνώριστος
Τζαν Γιαμάν: Λόγω στρατού ο ηθοποιός έπρεπε να κουρευτεί αλλά και να ξυριστεί.

Τζαν Γιαμάν: Θεωρείται ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της χρονιάς που έφυγε, καθώς η φήμη του πέρασε τα σύνορα της Τουρκίας. Ο Τούρκος ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά Φτερωτός Θεός και πριν από λίγο καιρό είχε έρθει στην Ελλάδα, έγινε αγνώριστος. Συγκεκριμένα ο ίδιος αποχωρίστηκε τις μπούκλες και τα μούσια του για να πάει φαντάρος.

Ο Τζαν Γιαμάν δε θα κάνει ολόκληρη θητεία, αλλά θα παραμείνει σχεδόν έναν μήνα στον τούρκικο στρατό, καθώς έχει εξαγοράσει την θητεία του και δεν χρειάζεται να ολοκληρώσει την στρατιωτική του εκπαίδευση. «Τον Ιανουάριο θα πάω στρατό, οπότε θα φύγουν τα μαλλιά και το μούσι. Συνήθως η διάρκεια της θητείας είναι πιο μεγάλη, αλλά θα πληρώσω κάποιο αντίτιμο και θα εξαγοράσω τη θητεία» είχε πει μιλώντας στις κάμερες όταν επισκέφτηκε την Ελλάδα ο Τζαν Γιαμάν.

Ποιος είναι ο Τζαν Γιαμάν

Ο Τζαν Γιαμάν είναι Τούρκος ηθοποιός και δικηγόρος. Έχει λάβει την Χρυσή Πεταλούδα Καλύτερου Ηθοποιού Ρομαντικής Κωμωδίας το 2018 για τον ρόλο του στην σειρά Φτερωτός Θεός. Ο Γιαμάν γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου 1989 στην Κωνσταντινούπολη. Ο πατρικοί παππούδες του είναι μετανάστες, ο παππούς του από την Αλβανία και η γιαγιά του από τη Βόρεια Μακεδονία. Είναι ο ανιψιός του προπονητή Fuat Yaman.

Ο Γιαμάν ολοκλήρωσε το δημοτικό και το γυμνάσιο στο Bilfen Kolej και μετά φοίτησε στο Ιταλικό Λύκειο, από όπου αποφοίτησε με άριστα. Πήγε στις ΗΠΑ με πρόγραμμα υποτροφιών και αποφοίτησε από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Yeditepe το 2012. Από το 2018 μέχρι το 2019 πρωταγωνίστησε στη σειρά Erkenci Kuş (Φτερωτός Θεός) στον ρόλο του “Can” μαζί με την Demet Özdemir (Ντεμέτ Οζντεμίρ).[2] Η σειρά προβάλλεται στην Ελλάδα από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments