Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [10/1/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για την Παρασκευή [10/1/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (10/1/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Παρασκευή (10/1/20).

  • Κριός

Η φωλιά σας γίνεται ο πρωταγωνιστής σας, αγαπητοί Κριοί… Και κανείς δεν θα μπορεί να σας βγάλει από αυτή, εκτός ίσως από το αφεντικό σας! Αυτό ορίζει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο, που φωτίζει τον 4ο Οίκο σας του σπιτιού. Θα νιώσετε άνετα να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις. Αν μπορείτε να εργαστείτε και από το σπίτι, ακόμα καλύτερα. Μιας και προάγονται τα θέματα οικογένειας, δεν αποκλείεται να έχετε ευχάριστες εξελίξεις αν σκέφτεστε να αποκτήσετε παιδί. Αν δεν το σκέφτεστε, πάρτε τις απαραίτητες προφυλάξεις τις επόμενες τέσσερεις εβδομάδες. Και αν θέλετε να αλλάξετε κατοικία, αυτό το φεγγάρι μπορεί να πραγματώσει το όνειρό σας!

  • Ταύρος

Απλώστε τα κοινωνικά σας φτερά, αγαπητοί Ταύροι! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον φλύαρο 3ο Οίκο σας, ανοίγουν δρόμο για πολλά υποσχόμενες συνέργειες. Ετοιμαστείτε να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αν αναζητάτε το μελλοντικό σας ερωτικό ή δημιουργικό έτερο ήμισυ. Παράλληλα, οι ιστοσελίδες και τα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης μπορεί να αποδειχθούν ιδανικά εργαλεία για τις επόμενες δύο εβδομάδες!

  • Δίδυμοι

Εστιάσετε στο χρήμα, αγαπητοί Δίδυμοι! Η πρώτη Πανσέληνος της νέας δεκαετίας και η σπάνια Έκλειψη Σελήνης στον Καρκίνο, ενδυναμώνει τον 2ο Οίκο σας των οικονομικών. Δεν αποκλείεται να δείτε εισροή μετρητών ή την ευκαιρία να ανέβετε ψηλότερα στην κλίμακα της επιτυχίας. Η στιγμή είναι ιδανική για να ανανεώσετε τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε να διευρύνετε το γνωστικό σας πεδίο. Αν εργάζεστε εντατικά πάνω σε ένα σημαίνων εγχείρημα, να είστε προετοιμασμένοι να λάβετε οφέλη από αυτό μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες!

  • Καρκίνος

Το άστρο σας λάμπει υπέρλαμπρο, αγαπητοί Καρκίνοι! Η πρώτη για φέτος Πανσέληνος στο ζώδιό σας, συνοδεύεται από μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης. Δεν αποκλείεται να αρχίσετε να λαμβάνετε τους καρπούς, του έντονου κόπου που καταβάλετε από τις 2 Ιουλίου – την αντίστοιχη Νέα Σελήνη στα εδάφη σας. Θα αποπνέετε κύρος σε όποιο χώρο βρεθείτε, ενώ θα είναι έντονη η ανάγκη των άλλων να σας προσεγγίσουν. Παράλληλα, το σύμπαν σας δίνει το ελεύθερο να γνωστοποιήσετε τους θριάμβους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής σας, για να τους γιορτάσουν και οι φίλοι σας!

  • Λέων

Κλείστε τώρα όλες τις εκκρεμότητές σας, αγαπητοί Λέοντες! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον 12ο Οίκο σας των ολοκληρώσεων, θα σας αναγκάσει να αντιμετωπίσετε μια δυσχερή κατάστασή σας. Αν δυσκολευόσασταν να απομακρυνθείτε από κάποιες τοξικές συγκυρίες, αυτό το φεγγάρι σας ενδυναμώνει: Θα πάρετε τις σκληρές αποφάσεις που επιτάσσει το πεπρωμένο σας. Όταν απελευθερωθείτε από το παρελθόν, θα καλωσορίσετε καινούργια ενέργεια και θαυμάσια κεφάλαια στη ζωή σας!

  • Παρθένος

Ο κόσμος δεν θα σας χορταίνει, αγαπητοί Παρθένοι! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο, δίνει ανέλπιστη ώθηση στον 11ο Οίκο της τεχνολογίας, της ομαδικότητας και της δημοτικότητάς σας. Όποια κι αν είναι τα επιτεύγματά σας, η ανταπόκριση που θα λάβουν από τα μέσα μαζικής σας δικτύωσης θα ανορθώσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας. Παράλληλα, η στιγμή είναι ιδανική για να επιστρατεύσετε καινούργιους συμμάχους. Επενδύστε τη δυναμική σας σε άτομα και στόχους που συνάδουν με το σκεπτικό και τις αξίες σας!

  • Ζυγός

Ετοιμαστείτε για το χορό του θριάμβου, αγαπητοί Ζυγοί! Τα σχέδιά σας λαμβάνουν απίστευτη ώθηση και το πράσινο φως να τα εξελίξετε. Επί αυτού φροντίζει η ισχυρή Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον 10ο Οίκο σας της επιτυχίας. Οι κόποι που έχετε καταβάλει τους τελευταίους έξι μήνες, θα αρχίσουν πλέον να αποδίδουν καρπούς. Αν δεν έχετε φτάσει στο ορόσημο που θέλετε, συνεχίστε την προσπάθεια. Αυτό το φεγγάρι σας ωθεί να κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες. Μείνετε σε επαγρύπνηση για τις πόρτες που θα σας ανοιχτούν – και ορμήστε!

  • Σκορπιός

Αναταράξτε τη ρουτίνα σας και δεν θα χάσετε, αγαπητοί Σκορπιοί! Μια σπάνια Έκλειψη Σελήνης αλλά και η Πανσέληνος στον Καρκίνο, φορτίζει τον 9ο Οίκο σας της εξερεύνησης και της περιπέτειας. Μην εκπλαγείτε από τις ιδιαίτερες ευκαιρία που θα προκύψουν, για να γνωρίσετε άγνωστα εδάφη. Αν είστε πρόθυμοι να ανοίξετε το πνεύμα σας, σας αναμένουν ανέλπιστες καινοτομίες. Ορμήστε σε κάθε φιλόδοξο νέο εγχείρημα ή αποδράσεις που θα σας αλλάξουν τη ζωή. Να θυμάστε ότι εσείς θα χάσετε, από κάθε ευκαιρία που δεν θα αδράξετε!

  • Τοξότης

Τα συναισθήματα παίρνουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, αγαπητοί Τοξότες… Και μπορεί να εκτείνονται από τη ζήλια μέχρι τον πόθο! Γι’ αυτό ευθύνεται η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, στον Καρκίνο και τον 8ο Οίκο σας του σεξ και των μυστικών. Δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν αισθήσεις που δεν ξέρατε καν ότι διαθέτατε ή είχατε θαμμένες. Αλλά προσέξτε τις συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, που μπορεί να μετατραπούν σε πεδία μάχης. Πάντως είναι βέβαιο ότι αφού καθαρίσει η ατμόσφαιρα, θα ξέρετε αν θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα ή να πάρετε χωριστούς δρόμους!

  • Αιγόκερως

Ώρα για οριστικές αποφάσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι… Θα δεσμευθείτε ή θα αποχωρήσετε; Το ερώτημα τίθεται από την πρώτη Πανσέληνο του έτους και Έκλειψη Σελήνης, στον Καρκίνο και τον 7ο Οίκο σας των συμπράξεων. Μια εφήμερη σχέση μπορεί να γίνει μόνιμη, μια ονειρική συμφωνία μπορεί να πάρει σάρκα και οστά. Παράλληλα, ίσως πάρετε την απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν έχουν μέλλον. Όποια κατεύθυνση κι αν πάρουν όλων των ειδών οι σχέσεις σας, το βέβαιο είναι ότι θα εξελιχθούν ουσιαστικά μέσα στις επόμενες δύο με τέσσερεις εβδομάδες!

  • Υδροχόος

Επιβιβαστείτε στο βαγόνι της αποτοξίνωσης, αγαπητοί Υδροχόοι! Στην προσωπική σας ευημερία εστιάζει η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος, στον Καρκίνο και τον 6ο Οίκο σας της υγιούς διαβίωσης. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να φροντίσετε τη διατροφή σας, να εντάξετε μόνιμα την άσκηση στην καθημερινότητά σας, να κάνετε τον τακτικό έλεγχο της υγεία σας. Παράλληλα, θετικές αποδόσεις θα αρχίσουν να φέρνουν όσα κοπιάσατε να πετύχετε τους τελευταίους έξι μήνες. Με την ώθηση που θα λάβουν τα επαγγελματικά σας θέματα, δεν αποκλείεται μια προαγωγή ή και μία αύξηση!

  • Ιχθύες

Η αγάπη πλανάται στον αέρα, αγαπητοί Ιχθύες! Η Έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνος στον Καρκίνο και τον 5ο Οίκο σας, βάζει φωτιά στο πάθος σας και το ρομάντζο. Οι ασφαλείς κινήσεις παραγκωνίζονται πλέον, για να τις αντικαταστήσει ο δυναμισμός και το απρόβλεπτο. Αν είστε αδέσμευτοι, εκφράστε με ειλικρίνεια τα ζητούμενά σας στο αντικείμενο του πόθου σας. Αν είστε δεσμευμένοι, οργανώστε μια αισθησιακή έξοδο με το ταίρι σας – που θα έχει συνέχεια στην κρεβατοκάμαρα!

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments