Ελλάδα

Χανιά: Υποχώρησε το οδόστρωμα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Χανιά: Υποχώρησε το οδόστρωμα εξαιτίας της κακοκαιρίας
Χανιά: Ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος έχει υποχωρήσει.

Πολλά ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε το πρόσφατο κύμα κακοκαιρίας που έπληξε την Κρήτη.Τα περισσότερα εντοπίστηκαν στο οδικό δίκτυο της Κρήτης καθώς σε άλλα σημεία προκλήθηκαν κατολισθήσεις ενώ σε άλλα υποχώρησε το οδόστρωμα.  Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που ανάρτησε στην ομάδα «Σεληνιώτικες Πινελιές» ο Ανδρέας Σολανάκης όπου φαίνεται πως σε δρόμο του δήμου Καντάνου – Σελίνου στα Χανιά υποχώρησε ένα μεγάλο μέρος του οδοστρώματος με τις αρχές να έχουν κλείσει το συγκεκριμένο σημείο.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σκεπασμένο με χιόνι το φαράγγι της Σαμαριάς

Ωστόσο να θυμίσουμε πως το φαράγγι της Σαμαριάς είναι γεμάτο χιόνι, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του flashnews.gr, ενώ ποτέ άλλοτε δεν είχε χιονίσει τόσο πολύ. Σύμφωνα με το Cretalive, τα χιόνια που έφεραν οι κακοκαιρίες των τελευταίων ημερών στην Κρήτη, έντυσαν για πρώτη φορά τις περισσότερες περιοχές στα… λευκά. Από το Λασίθι ως και τα Χανιά οι πιο ψηλές βουνοκορφές είναι και θα είναι κάτασπρες για πολύ καιρό ακόμα.

Ολόκληρο το Ξυλόσκαλο και η γύρω περιοχή έχουν καλυφθεί από τουλάχιστον δύο μέτρα χιόνι. Απίστευτες αλλά και πανέμορφες είναι οι εικόνες που αντίκρισαν όσοι πήγαν σήμερα – περπατώντας εννοείται – στην βόρεια είσοδο του φαραγγιού της Σαμαριάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments