Αθλητισμός

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Το ποστ λατρείας της γυναίκας του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Το ποστ λατρείας της γυναίκας του μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ
Αντελίνο Βιεϊρίνια: Χάρις το δικό του γκολ ο ΠΑΟΚ βγήκε νικητής στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Πορτογάλο να προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στη σύζυγό του.

Αντελίνο Βιεϊρίνια: Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πορτογάλο φουλ μπακ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής και να διατηρηθεί μια ανάσα από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του 34χρονου, δηλώνοντας για άλλη μία φορά παρών στα δύσκολα για την ομάδα του.

Η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε αρκετές συγκινήσεις, ωστόσο οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να βγουν αλώβητοι και να διατηρηθούν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης του πρωταθλήματος. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια δείχνει να έχει αφήσει τελείως πίσω του τους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και από νέα θέση τη φετινή σεζόν επιθυμεί να οδηγήσει εκ νέου την ομάδα του σε τίτλους. Παίζοντας στον χώρο του κέντρου μπορεί πλέον να δημιουργεί με μεγαλύτερη ευχέρεια και ταυτόχρονα να πατάει περισσότερο περιοχή δίνοντας λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της φιλοσοφίας του ΠΑΟΚ.

Το χθεσινό γκολ κόντρα στην ΑΕΚ προκάλεσε φρενίτιδα στις κερκίδες της Τούμπας, με τον Πορτογάλο να τρελαίνει τους φίλους του “Δικέφαλου του Βορρά”. Εκτός από αυτούς όμως ο 34χρονος προκάλεσε εύλογα και τον ενθουσιασμό της γυναίκας του, η οποία μάλιστα δεν κρατήθηκε και εκδήλωσε τη χαρά της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Χαρακτηριστική μία από τις “ιστορίες” της χθες το βράδυ με λεζάντα: «Δεν πατάς καλά. Είσαι και 34. Έχεις και κιλά!!! Πόσα κιλά όμως τα έχεις θα μας πεις;;;»,

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments