Lifestyle

Μαρία Σολωμού: To Wikipedia “πέθανε” για λίγες ώρες την ηθοποιό [pics]

Μαρία Σολωμού: To Wikipedia “πέθανε” για λίγες ώρες την ηθοποιό [pics]
Μαρία Σολωμού: "Τα πράγματα είναι σοβαρά. Σε όλες τις βερσιόν πέθανα το Σάββατο", έγραψε στο instagram η όμορφη ηθοποιός.

Μαρία Σολωμού: To Wikipedia εδώ και αρκετό καιρό έχει χάσει την αξιοπιστία του, όταν πρόκειται για θανάτους διασημοτήτων. Αρκετές φορές διάφοροι αποκτούν πρόσβαση στην ιστοσελίδα και “πειράζουν” τα στοιχεία. Τις περισσότερες φορές κάποιος διάσημος πληρώνει τη νύφη και μαθαίνει από το Wikipedia ότι έχει πεθάνει.

Αυτό ακριβώς έπαθε και η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός έμαθε από το Wikipedia, πως το Σάββατο 11 Ιανουαρίου απεβίωσε. Η Μαρία Σολωμού διαθέτει πολύ χιούμορ και πάντα βλέπει την χαρούμενη διάσταση ακόμη και στην πιο δυσάρεστη είδηση. Σύμφωνα λοιπόν με το Wikipedia, η ημερομηνία θανάτου της ηθοποιού είναι στις 11 Ιανουαρίου 2020, ενώ το έτος της γέννησής της είναι το 1999. Δηλαδή είναι μόλις 21 ετών και πέθανε το περασμένο Σάββατο.

Η Μαρία Σολωμού, με αρκετή δόση χιούμορ έσπευσε να διαψεύσει την είδηση με ανάρτησή της στο Instagram, λινκάροντας τον Νίκο Μουτσινά, στον οποίο είχε συμβεί το ίδιο λάθος. «Απλά πέθανα χθες» έγραψε η Μαρία Σολωμού και πρόσθεσε: «Όπως και να χει, πιο μικρή από σένα».

Λίγο αργότερα κάποιος μπήκε να διορθώσει τα δεδομένα στο Wikipedia, όμως τα έκανε χειρότερα. Όχι μόνο δεν διόρθωσε ότι η Μαρία Σολωμού ζει και βασιλεύει, αλλά έβαλε και λάθος την ημερομηνία γέννησης της πανέμορφης ηθοποιού. «Για 66 καλά κρατιέμαι. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Σε όλες τις βερσιόν πέθανα το Σάββατο!!!!», έγραψε σε δεύτερη ανάρτηση η ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments