Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση κατά του Νότη Μηταράκη

ΣΥΡΙΖΑ: Καταδικάζει την επίθεση κατά του Νότη Μηταράκη
ΣΥΡΙΖΑ: Η ανακοίνωση του κόμματος.

ΣΥΡΙΖΑ: Η αξιωματική αντιπολίτευση προχώρησε σήμερα σε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στον υφυπουργό Εργασίας Νότη Μηταράκη. Συγκεκριμένα αναφέρει: “Οι επιθέσεις και ο προπηλακισμός κατά του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, για το προσφυγικό, είναι αυτονόητα καταδικαστέες. Δυστυχώς, η ΝΔ βρίσκεται αντιμέτωπη με τη μισαλλοδοξία και τα ψέματα που έσπειρε προεκλογικά για λίγες ψήφους. Τότε δηλαδή που χυδαιολογούσε ότι τους πρόσφυγες τους φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι μετεγκεταστάσεις και η αποσυμφόρηση των νησιών δεν αποτελούν λύση”.

Το χρονικό του προπηλακισμού

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στη Χίο. Ο υφυπουργός Εργασίας και βουλευτής του νησιού Νότης Μηταράκης έπεσε θύμα προπηλακισμού από συγκεντρωμένους που διαμαρτύρονται για το προσφυγικό. Μόλις έφτασε στον χώρο του Δημαρχείου ο κόσμος άρχισε να τον γιουχάρει και κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος του.

Ομάδα διαδηλωτών έσπασε τελικά την εξωτερική πόρτα προκειμένου να μπουν στο κτίριο, καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίαζε εκτάκτως με μοναδικό θέμα τις εξελίξεις μετά τις εξαγγελίες του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή για δημιουργία υπερδομής. Ορισμένοι από αυτούς πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments