Video

Λάουρα Νάργες: “Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι στο Voice”

Λάουρα Νάργες: “Δεν ξέρω γιατί δεν είμαι στο Voice”
Λάουρα Νάργες: Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την αιφνίδια αποχώρηση της από το The Voice.

Λάουρα Νάργες: Στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και τη Φωτεινή Πετρογιάννη μίλησε η Λάουρα Νάργες, που έβγαλε όλα τα… άπλυτά της στη φορά, όπως χαρακτηριστικά είναι και η ονομασία της συγκεκριμένης στήλης συνεντεύξεων. «Γιατί δεν είμαι στο Voice; Έλα ντε! Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη. Ξέρω ότι ήμουν πανέτοιμη για την πρεμιέρα και 12 ώρες πριν άλλαξε όλο το σκηνικό. Συμβαίνουν αυτά, φαντάζομαι, στην ελληνική τηλεόραση. Δεν ξέρω κατά πόσο συμβαίνει αυτό σε άλλες δουλειές, αλλά εμένα μου έτυχε.

Κάναμε από κοινού μια κουβέντα και αποφασίσαμε να μην συνεχιστεί αυτό το κομμάτι του Voice. Τι να σου εξηγώ… Με τη Χριστίνα Μπόμπα δεν το συζητήσαμε ποτέ αυτό. Αν βρεθούμε έξω θα την χαιρετήσω, όπως και τον Σάκη. Εγώ δεν έσβησα από το Instagram τις φωτογραφίες με τον Μιχάλη Μουρούτσο, εκείνος τις έσβησε.

Δεν θα ξαναπήγαινα σε πάνελ γιατί δεν νομίζω ότι μου ταιριάζει. Και τότε στο Πρωινό, δεν το ήθελα. Σχόλια όπως “πόσο χοντρή είσαι μωρέ Λάουρα” με θλίβουν γιατί προσπαθώ κι εγώ ακόμα με το σώμα μου να έρθω σε μια αρμονία. Στην τελική, δικό μου είναι το σώμα, θα φάω όποτε θέλω και όσο θέλω», είπε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε το σχετικό βίντεο από τη συνέντευξή της

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments