Ελλάδα

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έδωσε το χέρι στους δολοφόνους της κόρης του ο πατέρας

Δολοφονία Τοπαλούδη: Έδωσε το χέρι στους δολοφόνους της κόρης του ο πατέρας
Δολοφονία Τοπαλούδη: Ο Ιωάννης Τοπαλούδης κοίταξε στα μάτια τους δολοφόνους της κόρης του.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν το να αντικρίσεις τα άτομα αυτά που έκαναν αυτά που έκαναν στην Ελένη μας», δήλωσε ο Ιωάννης Τοπαλούδης, πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, της άτυχης 21χρονης φοιτήτριας, την οποία βίασαν και δολοφόνησαν δυο άνδρες στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018. Η δίκη ξεκίνησε την Δευτέρα, υπό αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, και θα συνεχιστεί στις 28 Ιανουαρίου. “Συκοφαντίες και ψέματα ότι είχε δώσει τη συναίνεσή της για συμμετοχή σε ερωτική πράξη. Αφού υπήρξε συναίνεση, γιατί τη δολοφόνησαν, με αυτόν τον τρόπο, τη βασάνισαν με μαχαιριές στον λαιμό και την πέταξαν στη θάλασσα;”, είπε χαρακτηριστικά ο συντετριμμένος πατέρας, μιλώντας στην τηλεόραση του Open Tv.

Ο ίδιος περιέγραψε  πως σε ένα διάλειμμα της δίκης έκανε μια κίνηση που ξάφνιασε. “Πρώτος πήγα στους γονείς των κατηγορούμενων και τους έδωσα το χέρι μου. Τους είπα μακάρι να ζωντάνευε το παιδί μας και να μην ήμασταν σε αυτή την κατάσταση”. Σύμφωνα με τον πατέρα της Τοπαλούδη, λίγο αργότερα, η γιαγιά του Ροδίτη ψέλλισε: “Συγγνώμη”. Ο ίδιος μίλησε και για την έλευση της Μάγδας Φύσσα. “Ήρθε να μας συμπαρασταθεί και είναι πολύ σημαντικό και συμβολικό”, είπε χαρακτηριστικά.  

Ο άτυχος πατέρας κατέθεσε πρώτος

Ο άτυχος πατέρας κατέθεσε πρώτος στη δίκη και αναφέρθηκε στις αρχές με τις οποίες το ζευγάρι μεγάλωσε το κορίτσι, τις τραγικές ώρες αγωνίας που έζησαν με την εξαφάνισή της και την απέραντη θλίψη που βίωσαν στη συνέχεια, όταν πήγαιναν στο Διδυμότειχο για την κηδεία με το φέρετρο στο αεροπλάνο. Ζήτησε, μάλιστα, από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων να σταθούν με ευλάβεια στη μνήμη του παιδιού τους υποστηρίζοντας ότι κανονικά θα έπρεπε στο εδώλιο να κάθονται και οι γονείς των κατηγορουμένων για τον τρόπο που ανέθρεψαν τα παιδιά τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments