Ελλάδα

Κόρινθος: Μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της ύστερα από καβγά

Κόρινθος: Μητέρα μαχαίρωσε την κόρη της ύστερα από καβγά
Κόρινθος: Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Κορίνθου τις τελευταίες ώρες. Μια μητέρα μαχαίρωσε την 17χρονη κόρη της μετά από διαπληκτισμό.

Κόρινθος: Το περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα. Μητέρα και κόρη είχαν έντονο καυγά, με την πρώτη να μαχαιρώνει το παιδί της και στη συνέχεια να το μεταφέρει στο νοσοκομείο Κορίνθου. Ο λόγος της διαμάχης δεν έχει γίνει για την ώρα γνωστός. Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία είναι πως η 17χρονη κοπέλα έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η μητέρα έχει συλληφθεί και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η αναφορά της Αστυνομίας:

«Συνελήφθη, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κορίνθου, 42χρονη, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 17χρονης. Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο , η 42χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 17χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, έπληξε την 17χρονη με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει στην κοιλιακή χώρα. Η 17χρονη νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, ενώ το προαναφερόμενο μαχαίρι βρέθηκε και κατασχέθηκε. Επιπλέον, στην κατοχή της 42χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -8- ναρκωτικά δισκία. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου».

Σοκ και στην Χαλκιδική:

Ένα κοριτσάκι μόλις δυο ετών βρήκε τραγικό θάνατο όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος είναι ο πατέρας του παιδιού. Το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και κάτω από άγνωστες συνθήκες παρασύρθηκε κατά λάθος από όχημα που οδηγούσε ο μπαμπάς του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας του παιδιού έκανε όπισθεν με το αγροτικό του πατώντας το παιδί του. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:20. Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές μετά την προανάκριση που διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κασσάνδρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments