Ελλάδα

Χαϊδάρι: Επίθεση με 30 πυροβολισμούς σε υπαίθριο πάρκινγκ – Από τύχη σώθηκε ένας άστεγος

Χαϊδάρι: Επίθεση με 30 πυροβολισμούς σε υπαίθριο πάρκινγκ – Από τύχη σώθηκε ένας άστεγος
Χαϊδάρι: Ανταλλαγή πυρών εκτυλίχθηκε σε υπαίθριο πάρκινγκ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας. Από τις σφαίρες επλήγη ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο κοιμόταν ένας άστεγος.

Χαϊδάρι: Ένα περίεργο περιστατικό εκτυλίχθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020 σε υπαίθριο πάρκινγκ που βρίσκεται στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την οδό Κανάρη, όταν ομάδα αλλοδαπών αντάλλαξαν πυρά σε υπαίθριο πάρκινγκ. Από τη συμπλοκή δεν υπήρχαν τραυματίες, στο στόχαστρο ωστόσο των 30 πυροβολισμών βρέθηκε ένας άστεγος, όπου εκείνη την ώρα κοιμόταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί. Εκτιμάται, πως οι αλλοδαποί “έλυναν” τις διαφορές τους, ενώπιον του άτυχου άστεγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συμπλοκή αλλοδαπών, πιθανότατα Αλβανών. Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της αστυνομίας ώστε να εξακριβώσουν την πληροφορία. Πράγματι, βρέθηκαν 20 – 25 κάλυκες ενώ παρατηρήθηκαν οπές σε διάφορα σημεία καθώς και σε σταθμευμένο όχημα, μέσα στο οποίο κοιμόταν ο άτυχος άστεγος κατά την επίθεση.

Ο άστεγος σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό είπε ότι κοιμόταν στο πίσω κάθισμα του οχήματος όταν ξαφνικά άκουσε τα τζάμια του να σπάνε και σφαίρες να καρφώνονται στο αυτοκίνητο με τις πληροφορίες να μιλούν για τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες.  Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας, καθώς και καταθέσεις τυχόν αυτοπτών μαρτύρων.

Πάντως η αστυνομία διεξάγει έρευνα, ενώ αναζητεί τους δράστες και τα αίτια της επίθεσης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments