Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [15/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [15/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (15/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (15/1/20).

Κριός

Ακόμη και αν δεν κάνατε τα πράγματα σωστά την πρώτη φορά, δεν χρειάζεται να πτοείστε. Μπορείτε να μάθετε από τα λάθη του παρελθόντος. Να ξέρετε τι λειτουργεί για εσάς και τι όχι. Τα μοτίβα στην ερωτική σας ζωή μπορούν να φανερώσουν πολλά.

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε καλή ανταπόκριση από τους άλλους ανθρώπους, σχετικά με τα όνειρα και τις επιθυμίες σας. Δεν είναι πάντα εύκολο να ανοιχτείτε σε καινούργια άτομα αλλά θα εκτιμήσουν το πάθος πίσω από τους στόχους ζωής σας. Μπορεί μάλιστα να καταλήξετε να εμπνεύσετε κάποια άτομα που το έχουν ανάγκη.

Δίδυμοι

Αν είστε πολύ κτητικοί με κάποιον φίλο σας, μπορεί τελικά να τον χάσετε. Δώστε την ευκαιρία στους φίλους σας να περνάνε χρόνο και με άλλα άτομα. Όταν διαρκώς απαιτείτε να σας καλούν παντού, μπορεί να αρχίσουν να αισθάνονται ότι ασφυκτιούν κάτω από την πίεση να σας κρατάνε διαρκώς ευχαριστημένους.

Καρκίνος

Όλοι οι προβολείς είναι επάνω σας σήμερα, οπότε αξιοποιήστε το στο μέγιστο. Να έχετε αυτοπεποίθηση στις δυνατότητές σας και να ξέρετε ότι οι άλλοι εκτιμούν πολύ την εξυπνάδα και τις ικανότητές σας. Έχετε περισσότερους θαυμαστές από όσους φαντάζεστε. Χαμογελάστε και απολαύστε το.

Λέων

Έχετε όλη την καλή πρόθεση να τα φτιάξετε σε δυο φίλους που τσακώνονται… Αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην πάρει κι εσάς η μπάλα. Καλό θα ήταν να κρατάτε διαρκώς μια ουδέτερη στάση, να προσφέρετε τη συμβουλή σας μόνο όταν σας τη ζητήσουν. Στην τελική, το αν θα τα ξαναβρούν εξαρτάται από εκείνους, όχι από εσάς.

Παρθένος

Ένα καινούργιο πρόσωπο θα αλλάξει τον τρόπο που βλέπετε τον εαυτό σας. Το να κοιτάτε μια πτυχή του εαυτού σας που θα προτιμούσατε να κρατήσετε κρυμμένη, μπορεί να είναι αγχωτικό. Αλλά τώρα είναι καλή στιγμή για να δουλέψετε, πάνω σε κάτι που πάντα θέλατε να αλλάξετε. Η μεταμόρφωση εξαρτάται από εσάς.

Ζυγός

Η ρουτίνα σας μπορεί να διακοπεί σήμερα, από κάποιο φίλο που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Βρείτε χρόνο για να δώσετε την πλήρη προσοχή σας στο ζήτημα που αντιμετωπίζει. Θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σας για το πρόβλημά του.

Σκορπιός

Προσπαθήστε να μην ελέγχετε το κάθε λεπτό του πρώτου σας ραντεβού με ένα καινούργιο πρόσωπο. Αν απαιτείτε την τελειότητα, προσθέτετε επιπλέον πίεση σε εσάς και στο άτομο με το οποίο βγαίνετε. Αντιμετωπίστε με πιο χαλαρό τρόπο την έξοδό σας και μην έχετε υπερβολικές προσδοκίες.

Τοξότης

Αν αμφισβητήσετε τα κίνητρα κάποιου σήμερα, μπορεί να μπείτε σε μπελάδες. Πριν αρχίσετε να κατηγορείτε κάποιον, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποδείξεις και όχι προαισθήματα. Σε κανέναν δεν αρέσει να τον κατηγορούν αδίκως, οπότε προσέξτε τα λόγια σας.

Αιγόκερως

Μην το παίρνετε προσωπικά όταν κάποιος κριτικάρει τις πράξεις σας. Αυτό το άτομο μπορεί να έχει εκνευριστεί από άλλα πράγματα και να χρειάζεται κάπου να ξεσπάσει. Ή μπορεί να ζηλεύει τις ιδέες σας. Όπως και να έχει, μην πάρετε τα σχόλιά του τοις μετρητοίς.

Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή για να βάλετε τα συναισθήματά σας σε τάξη. Όσο περισσότερη επαφή έχετε με αυτά, τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα αποκαλύψετε στους άλλους. Κατανοήστε τι πραγματικά αισθάνεστε για αυτό το όμορφο άτομο έχετε βάλει στο μάτι.

Ιχθύες

Ψάχνετε για τον έρωτα σε όλα τα λάθος μέρη; Αντί να πάτε στα συνηθισμένα σας στέκια, σήμερα είναι καλή στιγμή να ζητήσετε από φίλους να σας κανονίσουν ένα ραντεβού στα τυφλά. Αφήστε τα προξενιά στα άτομα που σας ξέρουν καλύτερα από τον καθένα. Να είστε ανοιχτοί και σε άτομα που υπό κανονικές συνθήκες δεν είναι ο τύπος σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments