Αθλητισμός

Ίλια Ίβιτς: Συνεχίζει το “σαφάρι” για στόπερ – Δίνει μάχη και για Τάνκοβιτς

Ίλια Ίβιτς: Συνεχίζει το “σαφάρι” για στόπερ – Δίνει μάχη και για Τάνκοβιτς
Ίλια Ίβιτς: Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επαναφέρει στο προσκήνιο τις περιπτώσεις των Φεντερίκο Μπάρμπα και Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Ίλια Ίβιτς: Με τη μεταγραφή του Νταμιάν Σιμάνσκι να θωρακίζει τη μεσαία γραμμή, ο Σέρβος τεχνικός επανέρχεται άμεσα στη εύρεση λύσεων τόσο για την άμυνα όσο και για επιθετική γραμμή. Η ΑΕΚ κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, με τον Ίλια Ίβιτς να αναλαμβάνει τον δύσκολο ρόλο του διαπραγματευτή με την πλευρά ποδοσφαιριστών που εξετάζονται προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της Ένωσης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει ζητήσει από τον Σέρβο έναν ποδοσφαιριστή για την άμυνα και πιο συγκεκριμένα για τη θέση του κεντρικού αμυντικού και έναν επιθετικό που θα δώσει περισσότερες λύσεις στο σκοράρισμα. Στην ΑΕΚ εδώ και καιρό έχει γίνει μεγάλη έρευνα και για τις δύο θέσεις, με τον Ίλια Ίβιτς να έχει εστιάσει σε ορισμένες περιπτώσεις έχοντας ωστόσο και για τις δύο θέσεις και άλλες επιλογές στο μυαλό του.

Όσον αφορά τη θέση του κεντρικού αμυντικού, οι “Κιτρινόμαυροι” σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα επανέρχονται στην περίπτωση του Φεντερίκο Μπάρμπα, καθώς όπως υποστηρίζεται η Ουντινέζε έχει κάνει πίσω στην υπόθεση. Ο Ιταλός κεντρικός αμυντικός δεδομένα θα επιστρέψει στην Κιέβο τερματίζοντας τον δανεισμό του από την Βαγιαδολίδ, ωστόσο ακόμη παραμένει άγνωστος ο επόμενος προορισμός του με την Ένωση να δίνει πλέον μάχη με την Μπενεβέντο.

Στην επίθεση, ο Ίλια Ίβιτς μπαίνει εκ νέου σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, με τον ποδοσφαιριστή για την ώρα να “κλωτσάει” στο οικονομικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments