Video

Έφη Ρασσιά: “Οι συμπρωταγωνιστές μου δεν με αναγνώρισαν”

Έφη Ρασσιά: “Οι συμπρωταγωνιστές μου δεν με αναγνώρισαν”
Έφη Ρασσιά: Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτουγλου ήταν η Έφη Ρασσιά, όπου αποκάλυψε οτι οι συμπρωταγωνιστές της στην επανένωση του νέου " Kαφέ της Χαράς" δεν την αναγνώρισαν.

Έφη Ρασσιά: Το αγαπημένο σήριαλ “Το Καφέ της Χαράς”  έκανε πρεμιέρα για δεύτερη φορά στις οθόνες μας ύστερα από 16 χρόνια και όπως είναι λογικό έφερε αλλαγές, μία από αυτές ήταν και η αλλαγή της τηλεοπτικής ” Βάλιας”. Έτσι, όταν οι αγαπημένοι ηθοποιοί συναντήθηκαν στα γυρίσματα του νέου ” Καφέ της  Χαράς”  η αλλαγή της Έφης Ρασσιά με την πάροδο του χρόνου, μπέρδεψε τους συμπρωταγωνιστές της οι οποίοι δεν την αναγνώρισαν όπως παραδέχθηκε η ίδια, το βράδυ της Πέμπτης (16/01), στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ειδικότερα, η Έφη Ρασσιά, ή αλλιώς ” Βάλλια” ήταν καλεσμένη μαζί με τον Πάρι Σκαρτσολιά, τον τηλεοπτικό ” Μανo”  στην εκπομπή «The 2Night Show» με την ίδια να αποκαλύπτει ότι οι συμπρωταγωνιστές της δεν την αναγνώρισαν κατά την επανένωση των ηθοποιών της σειράς.

Συγκεκριμένα, η νεαρή ηθοποιός ανέφερε:

«Ήταν η στιγμή που πήγαμε για να κάνουμε την πρώτη ανάγνωση και, αρχικά, πήγαμε σε καφετέρια προτού πάμε στο δωμάτιο για την ανάγνωση και ήταν σαν reunion. Νομίζω ότι οι περισσότεροι είχαν πάθει σοκ με εμένα, που μεγάλωσα. Δεν με κατάλαβαν. Η Φωτεινή Ντεμίρη, υποδύεται την “Κανέλλα”, δεν με κατάλαβε και νόμισε ότι είχα πάει με τον Αντώνη Καλομοιράκη (ο “αστυνομικός” στη σειρά), καθόμασταν δίπλα, και ήμουν φίλη του. Με χαιρέτησε και πήγε να φύγει, της είπα: “Εγώ είμαι!”».

Η σειρά που προβάλλεται στον ΑΝΤ1, κάθε Παρασκευή στις 21:45, σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και ο Χάρης Ρώμας, που υποδύεται τον ” Περίανδο” αλλά είναι και ένας από τους σεναριογράφους της σειράς, ανέφερε ότι έχουν συζητήσεις για νέο κύκλο επεισοδίων από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments