Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Παραμένει «ανοικτό» το ενδεχόμενο επιστροφής του Χασάν

Ολυμπιακός: Παραμένει «ανοικτό» το ενδεχόμενο επιστροφής του Χασάν
Ολυμπιακός: Την ίδια στιγμή και ο Χασάν δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό κάτι που αποτελούσε σαν μια δεύτερη ευκαιρία να φύγει από την Μπράγκα.

Ολυμπιακός: Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Χασάν στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς θεωρεί ότι θα είναι χρήσιμο να έχει άλλον έναν επιθετικό στα χέρια του στο δεύτερο μισό της σεζόν και η… λύση του Αιγύπτιου είναι αυτή που προτιμά. Ο Πορτογάλος γνωρίζει τον Χασάν, εκτιμά αρκετά τις αρετές του στο παιχνίδι και κρίνει πως μπορεί να βοηθήσει.

Την ίδια στιγμή και ο Χασάν δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα ενδεχόμενο επιστροφής στον Ολυμπιακό κάτι που αποτελούσε σαν μια δεύτερη ευκαιρία να φύγει από την Μπράγκα. Κάτι που το θέλει πολύ. Φέτος ο Χασάν αγωνίζεται στην πορτογαλική ομάδα αλλά χωρίς να έχει θαμπώσει με τις εμφανίσεις του. Φυσικά τα πάντα θα καθοριστούν από την παρουσία του Γκερέρο. Ο Ισπανός πέρασε ένα διάστημα αγωνιστικής πτώσης αλλά δείχνει να ανεβαίνει. Θα πρέπει όμως να συνεχίσει έτσι για να μπορέσει να πείσει τον Μαρτίνς ότι δεν πρέπει να προχωρήσει στην απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού.

Μέχρι πρότινος όλα έδειχναν ότι ο Ολυμπιακός είχε ξεκινήσει συζητήσεις με έναν επιθετικό από καλό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα,σύμφωνα με το fosonline.gr, χωρίς ωστόσο να διαρρεύσει το όνομά του για ευνόητους λόγους. Βλέπετε, ο συγκεκριμένος «στόχος» υπήρξε στόχος και άλλων συλλόγων και έπρεπε ο Ολυμπιακός, όπως έκανε με την περίπτωση του 17χρονου Φαντζέ Τουρέ από την Γουινέα, να κάνει τις όποιες συζητήσεις κάτω από άκρα μυστικότητα. Από χθες το βράδυ φαίνεται ότι έχει πάει λίγο πιο πίσω η συγκεκριμένη περίπτωση και έχει «ανέβει» ο Χασάν. Το αν θα αποκτηθεί ή όχι, αυτό θα φανεί τις επόμενες μέρες. Αυτό που μπορούμε να πούμε τη δεδομένη στιγμή είναι ότι ο Αιγύπτιος φορ έχει επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments