Ελλάδα

Ανατινάξεις ΑΤΜ: Πέντε «χτυπήματα» μέσα σε μία εβδομάδα – Από το ένα η λεία ήταν 40.000 ευρώ

Ανατινάξεις ΑΤΜ: Πέντε «χτυπήματα» μέσα σε μία εβδομάδα – Από το ένα η λεία ήταν 40.000 ευρώ
Ανατινάξεις ΑΤΜ: Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η λεία των ληστών ήταν περίπου 40.000€.

Ανατινάξεις ΑΤΜ: Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν χτυπηθεί τουλάχιστον πέντε ΑΤΜ σε περιοχές της Αθήνας. Το ένα περιστατικό με ανατίναξη ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου αυτή τη φορά στην Αργυρούπολη. Οι άγνωστοι δράστες χτύπησαν ΑΤΜ που βρισκόταν σε πρόσοψη τράπεζας στην οδό Αλεξιουπόλεως 48. Από την έκρηξη που σημειώθηκε στις 5:20 τα ξημερώματα σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην τράπεζα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες κατάφεραν τελικά να πάρουν κασετίνες με άγνωστο, μέχρι στιγμής, χρηματικό ποσό.

Ωστόσο δύο ώρες πριν σημειώθηκε ακόμη μία έκρηξη σε μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 03:00, άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από σούπερ μάρκετ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Αμέσως μετά οι δράστες αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή, ενώ από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές. Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.  Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η λεία των ληστών ήταν περίπου 40.000€.

Λυκόβρυση, Μαρούσι και Πετρούπολη

Ένα ακόμη μηχάνημα ΑΤΜ «χτύπησαν» άγνωστοι τα ξημερώματα στις 13 Ιανουαρίου, αυτή φορά στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 03:25 οι δράστες ανατίναξαν το ΑΤΜ που βρίσκεται σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου. Αμέσως μετά αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Στις 13 Ιανουαρίου, σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι ανατίναξαν, λίγο πριν από τις 3:30 τα ξημερώματα, ΑΤΜ που βρίσκεται στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών, στο Μαρούσι. Αμέσως μετά οι δράστες πήραν τις κασετίνες με τα χρήματα και τράπηκαν σε φυγή. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Επιπλέον υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν σε μηχάνημα ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα ακόμα μία ανατίναξη αυτή τη φορά στην περιοχή της Πετρούπολης. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. λίγο μετά τις 03:00, άγνωστοι ανατίναξαν ΑΤΜ που βρίσκεται μπροστά από σούπερ μάρκετ, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν χρήματα. Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή. Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τη σύλληψη των δραστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments