Lifestyle

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ο χλιδάτος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι [pics]

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ο χλιδάτος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι [pics]
Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Χαβιάρι, σαμπάνια και ατέλειωτο γλέντι στον γάμο της δεκαετίας.

Σταύρος Νιάρχος – Ντάσα Ζούκοβα: Ο γάμος τους, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής είχε τα πάντα. Πολυτέλεια, υψηλές παρουσίες και άφθονη σαμπάνια. Η πρώην γυναίκα του δισεκατομμυριούχου, Ρομάν Αμπράμοβιτς παντρεύτηκε τον Έλληνα μεγιστάνα των ναυτιλιακών Σταύρο Νιάρχο, φορώντας ένα αριστοκρατικό νυφικό, στο Σεν Μόριτζ, ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος για την οικογένεια Νιάρχου, καθώς ο πατέρας του γαμπρού είναι επίτιμος δημότης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου.

Εκεί μάλιστα βρέθηκαν αρκετοί σταρ του Χόλιγκουντ, πολλά γνωστά ονόματα της μόδας και μέλη βασιλικών οικογενειών, μεταξύ αυτών η Σάρλοτ και ο Πιερ Κασιράγκι, η πριγκίπισσα Ευγενία με τον αρραβωνιαστικό της, αλλά και η Κέιτ Χάντσον, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Κάρλι Κλος με τον σύζυγό της και η Ιβάνκα Τραμπ με τον Τζάρεντ Κούσνερ.

Από τους πρώτους καλεσμένους η Ευγενία Νιάρχου

Οι καλεσμένοι του γάμου ξεκίνησαν να έρχονται εδώ και λίγες ημέρες, μετά την άφιξη του ζευγαριού με ιδιωτικό αεροπλάνο. Πρώτη και καλύτερη, η αδερφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία, που φρόντισε να αναρτήσει πολλές φωτογραφίες από την άφιξή της. Στον γάμο μάλιστα, ήταν εντυπωσιακή, με ένα μπλε, μακρύ μεταλλικό φόρεμα, με παγέτες και μανίκια τριών τετάρτων. Το φόρεμα σχημάτιζε χαμόγελο στο στήθος, ενώ συγκρατούνταν από δύο λεπτές τιράντες με μικρά κόκκινα και ροζ άνθη – όπως και η ζώνη. Το λουκ ολοκλήρωσε με κόκκινο βελούδινο τσαντάκι, που έμοιαζε με πουγκί.

Το εορταστικό κλίμα φάνηκε από νωρίς χθες το πρωί, όταν η νύφη πήγε για σκι με τις φίλες της, τις ηθοποιούς Κέιτ Χάντσον και Σάρα Φόστερ, το μοντέλο Κέλι Σόγιερ και τις σχεδιάστριες Jamie Mizrahi και Τζεν Μέγιερ ενώ στην συνέχεια απόλαυσαν ένα απλό γεύμα. Φυσικά, οι διάσημες φίλες του ζευγαριού, φρόντισαν να αποτυπώσουν τις στιγμές, με αναρτήσεις τους στα Insta stories.

Οι γαλαζοαίματοι

Από τον γάμο της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν και κάποιοι γαλαζοαίματοι, όπως ο Πιερ Κασιράγκι, εγγονός της Γκρέις Κέλι που είναι πολύ καλός φίλος του Σταύρου Νιάρχου, αλλά και Σαρλότ Κασιράγκι. Παρούσα ήταν επίσης και η πριγκίπισσα Καρολίνα του Ανόβερο, αλλά και η πριγκίπισσα Βεατρίκη με τον αρραβωνιαστικό της Εντοάρντο Μαπέλι Μότζι, που απόλαυσαν ξένοιαστες στιγμές, κάνοντας σκι, λίγες ώρες πριν τον γάμο.

Στον γάμο και η Ιβάνκα Τραμπ – Η γνωριμία με την Ντάσα Ζούκοβα

Φυσικά, από τον γάμο της Ντάσα Ζούκοβα και του Σταύρου Νιάρχου δεν θα μπορούσαν να λείπουν η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της Τζάρεντ Κούσνερ, καθώς γνωρίζονται εδώ και χρόνια με την νύφη, με τον σύζυγο της Πρώτης Κόρης να είναι επενδυτής, όπως και η Ντάσα Ζούκοβα στην ηλεκτρονική αγορά τέχνης Artsy.

Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ Κούσνερ νοικιάζουν ένα ιδιωτικό αρχοντικό στην περιοχή Via Tinus στο Σεν Μόριτζ. Μάλιστα, οι ντόπιοι αποκαλούν αυτή την περιοχή «άντρο των δισεκατομμυριούχων», εξαιτίας των πολλών πολυτελών σπιτιών που βρίσκονται εκεί, τα περισσότερα σε ιδιωτικούς δρόμους. Το ιδιωτικό αεροπλάνο της Ιβάνκα Τραμπ λέγεται ότι είχε προγραμματιστεί να φτάσει στο αεροδρόμιο Σάμενταν, το οποίο βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά από το ξενοδοχείο Kulm, όπου η πλειοψηφία των 300 επισκεπτών θα έμενε. Η Ντάσα Ζούκοβα με τον Σταύρο Νιάρχο και η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της είναι πολύ καλοί φίλοι και συναντιούνται τακτικά στο Μανχάταν, όπου διατηρούν σπίτια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments