Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [18/1/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για το Σάββατο [18/1/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (18/1/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Σάββατο (18/1/20).

Κριός

Η πορεία σας έχει μπει σε εξαιρετικά αίσια ροή, αγαπητοί Κριοί! Συνεχίστε με αυτό το ρυθμό και σύντομα θα καταφέρετε να φτάσετε στους στόχους σας. Να ξέρετε ότι κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας μπορεί να έχουν πρόθεση να σας παρασύρουν. Εσείς μην επιτρέψετε σε κανέναν να εμπλακεί στα σχέδιά σας και να σας βγάλει εκτός πορείας. Παραμείνετε πιστοί στα ιδανικά σας και όλα θα έχουν ακόμα καλύτερη εξέλιξη.

Ταύρος

Μειώστε την ταχύτητά σας και να αφιερώσετε χρόνο στο σχεδιασμό, αγαπητοί Ταύροι! Μην διαμοιράζετε την προσοχή σας και να μελετάτε την κάθε κίνησή σας. Η μεθοδικότητα είναι αυτή που θα βοηθήσει να διεκπεραιώσετε τις εκκρεμότητές σας, σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας. Το πλανητικό σκηνικό της περιόδου χρειάζεται υπομονή και παραμονή στην πορεία που έχετε χαράξει. Όσο προχωράτε με ένα βήμα την κάθε φορά, σύντομα θα αρχίσετε να απολαμβάνετε τους καρπούς των κόπων σας.

Δίδυμοι

Τα άστρα σας προσεγγίζουν με μοναδικές ευκαιρίες, αγαπητοί Δίδυμοι. Η απαίτησή τους είναι να κινηθείτε άμεσα για να τις αδράξετε, γιατί μπορεί να μην υπάρχουν αύριο. Αν νιώθετε κουρασμένοι, κρατήστε αποστάσεις από όσα τεκταίνονται στο περιβάλλον σας. Χαλαρώστε και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας, για να γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί.

Καρκίνος

Τα όνειρά σας βρίσκουν πλέον γόνιμο έδαφος, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα δείτε όλα τα θέματά σας να κάνουν καινούργια δυναμικά ξεκινήματα, να ωριμάζουν και να ανθίζουν. Αυτό θα σας επιτρέψει να ωθήσετε τα σχέδιά σας και να βελτιώσετε τις παρούσες συνθήκες. Θα δείτε ότι και οι άνθρωποι του περιβάλλοντός σας έχουν πρόθεση να σας στηρίξουν, γι’ αυτό ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν. Οι εξελίξεις θα σας επιτρέψουν να οργανώσετε εκ νέου τη ζωή σας, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία για την πορεία που έχετε πάρει.

Λέων

Η αυτοπεποίθηση παίρνει και πάλι τα ηνία της ζωής σας, αγαπητοί Λέοντες! Αυτή θα αποτελέσει το εισιτήριο για να ξεπεράσετε ευέλικτα όποια εμπόδια υπάρξουν στην πορεία σας. Το αίσιο κλίμα θα επιτρέψει να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον εαυτό σας, για να κάνετε έναν εσωτερικό διάλογο. Χρειάζεται να αξιολογήσετε πιο ρεαλιστικά κάποιες μεθόδους σας, προκειμένου να εντοπίσετε τα που μπορεί να έχετε κάνει λάθη. Ειδικά στην προσωπική σας ζωή, δεν πρέπει να κάνετε άλλο τα στραβά μάτια… Πρέπει να αρχίσετε να κοιτάτε πιο αισιόδοξα το μέλλον σας.

Παρθένος

Η πίεση που νιώθετε τον τελευταίο καιρό ενδέχεται να φτάσει στο ζενίθ, αγαπητοί Παρθένοι! Επειδή τα όριά σας επίσης εξαντλούνται, πρέπει να αποφύγετε τις εκρήξεις για να παραμείνετε στην πορεία σας. Χρειάζεται να βάλετε λίγη απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τα προβλήματα, για να τα δείτε ρεαλιστικά ως εξωτερικός παρατηρητής. Είναι βέβαιο ότι αυτό θα σας χαλαρώσει πολύ και θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη βοήθεια που σας παρέχουν οι άνθρωποι που σας στηρίζουν πάντα.

Ζυγός

Η ατμόσφαιρα παίρνει εξαιρετικά αίσια χροιά για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Η σκληρή δουλειά που έχετε επενδύσει εδώ και καιρό, αρχίζει επιτέλους να ανταμείβεται και να λαμβάνετε την αναγνώριση που σας αξίζει. Όλη η χαρά και η ηθική ικανοποίηση που θα σας πλημμυρίσουν, θα αποτελέσουν ώθηση για την ενέργεια και τον δυναμισμό σας. Απαλλαγείτε μια και καλή από προβληματικές καταστάσεις που σας περιέβαλαν, για να δώσετε σάρκα και οστά στα όνειρά σας. Αν κολλήσετε κάπου, ζητήστε βοήθεια από τους δικούς σας ανθρώπους. Να ξέρετε ότι έπονται σημαντικές ευκαιρίες καθ’ οδόν, που πρέπει να τις αδράξετε για να προχωρήσετε περισσότερο.

Σκορπιός

Εκκρεμότητες του παρελθόντος σας χτυπούν την πόρτα, αγαπητοί Σκορπιοί! Όσο τις κρύβετε κάτω από το χαλί, σωρεύονται και δημιουργούν ένα βουνό που θα σας πνίξει. Μόνοι σας επιφέρετε άγχος και πίεση στη ζωή σας, επειδή δεν αποφασίζετε να επιλύσετε τα θέματα αντί να τα παραμερίζετε. Τώρα που τα άστρα βρίσκονται στο πλευρό σας, αξιοποιήσετε τη συγκυρία με πίστη ότι όλα μπορούν να βελτιωθούν. Αν δεν λειτουργήσετε μεθοδικά και ρεαλιστικά, θα επιφέρετε συνεχώς τα αντίθετα αποτελέσματα από τα ζητούμενα.

Τοξότης

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί σε κάθε κίνησή σας, αγαπητοί Τοξότες! Κάποιες απρόσμενες εξελίξεις ενδέχεται να σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας, σε σημείο να νιώσετε ότι τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια σας. Δεν πρέπει να πανικοβληθείτε, για να μην χάσετε τον έλεγχο και δεν καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Πάρτε βαθιές ανάσες για να χαλαρώσετε και να μπορέσετε να δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Αν οπλιστείτε με υπομονή και επιστρατεύσετε τη δυναμική σας, έχετε τα φόντα να προσαρμοστείτε σε αυτές τις νέες συνθήκες.

Αιγόκερως

Τα άστρα δίνουν ώθηση στην αυτοπεποίθησή σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Η ένταση και αναστάτωση που επικρατούσε στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό, πλέον θα αρχίσει να μειώνεται αισθητά. Τώρα που μπορείτε να κοιτάξετε το μέλλον με περισσότερη διαύγεια, αξιοποιήστε τη συγκυρία για να χαλαρώσετε και να αποσυμπιεστείτε. Έτσι θα βάλετε μια τάξη στις εκκρεμότητές σας και θα νιώσετε ότι όλα αρχίζουν να βρίσκουν τη θέση τους.

Υδροχόος

Καιρός να αλλάξετε οπτική, αγαπητοί Υδροχόοι! Πρέπει να δείτε με πιο θετική ματιά τις εξελίξεις που συντελούνται γύρω σας. Η αισιοδοξία είναι η μόνη σας επιλογή, για να βρείτε αποδοτικές λύσεις στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν. Οι νέες συγκυρίες σας βοηθούν να αναθεωρήσετε τις πρακτικές σας, γιατί σας χαρίζουν διαύγεια και ρεαλισμό.

Ιχθύες

Η αίσια αύρα της ατμόσφαιρας σας γεμίζει δυναμισμό, αγαπητοί Ιχθύες! Τώρα μπορείτε να αναμένετε πιο θετικές εξελίξεις σε όλες τις πτυχές της ζωής σας. Επιστρατεύστε τη διαίσθησή σας και πορευτείτε προς την κατεύθυνση που σας ορίζουν τα δεδομένα. Παραμείνετε προσηλωμένοι στους στόχους σας, πάρτε τις αποφάσεις σας με γνώμονα τη λογική και θα δείτε να επιτυγχάνετε την ευημερία, που θα έχει και διάρκεια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play