Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Κερδίζει όλο και περισσότερο τον Αμπέλ Φερέιρα

Λάζαρος Λάμπρου: Κερδίζει όλο και περισσότερο τον Αμπέλ Φερέιρα
Λάζαρος Λάμπρου: Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ταλαντούχος επιθετικός έχει σταματήσει να γκρινιάζει που δεν αγωνίζεται και δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις,

Λάζαρος Λάμπρου: Η πορεία του νεαρού επιθετικού στον ΠΑΟΚ δεν είναι όπως περίμενε ο ίδιος. Η εκπληκτική χρονιά του (ως δανεικός) στην Ολλανδία με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ χάρισε την άμεση επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Ο ταλαντούχος επιθετικός παρότι πραγματοποίησε κανονικά προετοιμασία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και παρέμεινε στο ρόστερ αλλά δεν έχει βρει τον χρόνο συμμετοχής που ήθελε.

Ο Αμπέλ Φερέιρα τον είχε για αρκετό καιρό μεταξύ πάγκου και εξέδρας. H πρώτη συμμετοχή του Λάμπρου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ήταν δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα. Ο νεαρός επιθετικός ξεκίνησε για πρώτη φορά στην αρχική 11άδα του ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ. Ο Λάμπρου ήταν πολύ καλός και πέτυχε και ένα πανέμορφο γκολ.

Τις τελευταίες εβδομάδες, ο ταλαντούχος επιθετικός έχει σταματήσει να γκρινιάζει που δεν αγωνίζεται, δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, και και περιμένει τις ευκαιρίες του προπονητή του για να δείξει ότι αξίζει. Σίγουρα ο Αμπέλ Φερέιρα έχει αρχίζει να αλλάζει γνώμη και όσο ο Λάμπρου βγάζει σφυγμό στις προπονήσεις τότε ο Πορτογάλος θα του δίνει ευκαιρίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments