Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Στις καλένδες η υπόσχεση της ΝΔ για αύξηση του κατώτατου μισθού

ΣΥΡΙΖΑ: Στις καλένδες η υπόσχεση της ΝΔ για αύξηση του κατώτατου μισθού
ΣΥΡΙΖΑ: Η περίφημη «συμφωνία αλήθειας» που διαλαλούσε προεκλογικά ο αρχηγός της ΝΔ μετατράπηκε ταχύτατα σε κενό γράμμα, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Τα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τον κατώτατο μισθό σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ. «Οι σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου αναφορικά με τον κατώτατο μισθό επισημοποιούν αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Η προεκλογική υπόσχεση της ΝΔ για αύξηση παραπέμπεται στις καλένδες», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνει ότι είναι «μία ακόμα διάψευση, μέσα σε μόλις έξι μήνες πρωθυπουργίας του Κυρ. Μητσοτάκη», για να σχολιάσει πως «η περίφημη “συμφωνία αλήθειας” που διαλαλούσε προεκλογικά ο αρχηγός της ΝΔ μετατράπηκε ταχύτατα σε κενό γράμμα».

Επίσης εξαπέλυσε επίθεση κατά της κυβέρνησης, την οποία κατηγορεί ότι «μετά τα γαλάζια παιδιά βολεύει και τους γαλάζιους παππούδες». «Η τροπολογία που ετοιμάζει για τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία αποκαλύπτει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Αυγή, συνιστά πρόκληση για όλη την κοινωνία. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με τροπολογία που σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα μπορούν να στελεχώνουν θέσεις συμβούλων υπουργικών γραφείων, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξη τους (!), όπως ισχύει μέχρι σήμερα» τονίζει χαρακτηριστικά η Κουμουνδούρου.

«Δεν φθάνει που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αυξάνει τον αριθμό και τους μισθούς των μετακλητών στο δήθεν επιτελικό κράτος. Τώρα, πέρα από τα “γαλάζια παιδιά”, επιχειρεί να βολέψει και τους “γαλάζιους παππούδες”!» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα που περνάει, καθίσταται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η τακτοποίηση ημετέρων. Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα στην εποχή, τη νοοτροπία και τις πρακτικές του «Μαυρογιαλούρου», από τις οποίες η ίδια δεν έχει ξεφύγει. Προειδοποιούμε τον κ. Βρούτση να μην προχωρήσει στην κατάθεση της κατάπτυστης τροπολογίας αυτής. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μετατρέψει το δημόσιο σε ρουσφετολογικό μηχανισμό για το κόμμα του”, καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments