Video

Μαρία Καβογιάννη: Έτσι θα ήθελε να γίνουν τα εγκλήματα σε περίπτωση remake

Μαρία Καβογιάννη: Έτσι θα ήθελε να γίνουν τα εγκλήματα σε περίπτωση remake
Μαρία Καβογιάννη: "Να ξαναγίνουν αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο".

Μαρία Καβογιάννη: Η ηθοποιός μίλησε σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές της επιτυχίες αλλά για στα remake των ελληνικών σειρών. “Νομίζω πως οι ηρωίδες που ερμήνευα στα Εγκλήματα και στην Ντόλτσε Βίτα συμπλήρωναν η μία την άλλη” σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Καβογιάννη. “Ενώ στη Ντόλτσε Βίτα ήταν ένα κοριτσάκι άβγαλτο στην ουσία και παρθένα, νομίζω ότι μέσα της βαθιά μπορεί και αυτή να φαντασιωνόταν την Κορίνα από το επόμενο σίριαλ”.

“Τις αγαπώ πολύ και τις δύο” παραδέχθηκε η ηθοποιός που αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση “Top Girls”. “Υπάρχουν κάποιοι φίλοι μου που προτιμούν την Ασπασία και κάποιοι άλλοι που θέλουν περισσότερο την Κορίνα”.

Σχετικά με μια πιθανή επιστροφή κάποιας από τις τηλεοπτικές της επιτυχίες, όπως συνέβη αυτή τη σεζόν με το “Καφέ της Χαράς” και το “Λόγω Τιμής”, η Μαρία Καβογιάννη πρόδωσε πως “είναι πολύ δύσκολο βέβαια πια αλλά εξαρτάται πως θα ήταν. Δηλαδή να ξαναγίνουν τα Εγκλήματα αλλά με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο”. “Μεγαλωμένοι πια εμείς. Με τους ίδιους ρόλους αλλά φαντάζομαι ότι θα ήταν πια περισσότερο ώριμοι όλοι αυτοί οι ήρωες. Με δουλειές οι οποίες θα είχαν αναπτυχθεί στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων” πρόσθεσε. “Τα Εγκλήματα είναι λίγο πιο εύκολο να επιστρέψουν”.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments