Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [19/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Κυριακή [19/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (19/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Κυριακή (19/1/20).

Κριός

Πού πάει όλος ο χρόνος σας; Μπορεί να επενδύετε πολύ χρόνο και ενέργεια σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, χωρίς να παίρνετε πολλά σε αντάλλαγμα ή και τίποτα. Αν αυτό συνεχίζει να συμβαίνει, μάλλον θα πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω. Σταματήστε να δέχεστε τα τηλεφωνήματα του. Θα πιάσει το νόημα.

Ταύρος

Μηχανή του σεξ; Εσείς; Σίγουρα το έχετε σε συγκεκριμένους τομείς αλλά πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση. Τελειοποιήστε τις ικανότητες σας και μάθετε νέες τεχνικές. Διαβάστε το Κάμα Σούτρα. Η αρχαία σοφία θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Ένα διαδικτυακό προφίλ που μαγνητίζει το βλέμμα δεν ξεκινάει με το «ψάχνω τον/την καλύτερο/η μου φίλο/η» ή «ξέρω πώς να φροντίσω έναν/μία άντρα/γυναίκα». Είναι βαρετό. Κάντε το προφίλ σας να ξεχωρίσει από τον σωρό. Βάλτε ένα πρωτότυπο σλόγκαν ή συνοδέψτε τη φωτογραφία σας με ένα κείμενο που να δημιουργεί συναισθήματα.

Καρκίνος

Μην αφήνετε την απελπισία να σας οδηγήσει σε περίεργες καταστάσεις. Το ότι αισθάνεστε νευρικοί δεν είναι δικαιολογία για να βγείτε ραντεβού με το πρώτο άτομο που θα πει αυτό που θέλετε να ακούσετε. Μιλήστε λίγο πριν συμφωνήσετε να συναντηθείτε. Ο κόσμος μας είναι γεμάτος απατεώνες και πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Λέων

Η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη τακτική τώρα. Η αναλήθεια θα φέρει περισσότερα προβλήματα. Βάλτε μια πραγματική σας εικόνα στο προφίλ σας στα κοινωνικά δίκτυα. Βρείτε μια φωτογραφία σας όπου είστε στο φυσικό σας περιβάλλον. Τίποτα υπερβολικό ή προκλητικό. Απλά να είστε αυθεντικοί.

Παρθένος

Κάποιες ημιτελείς δουλειές σας κρατάνε πίσω. Πρέπει να επανορθώσετε για κάποια πράγματα. Πριν αρχίσετε να βγαίνετε ραντεβού και να παρτάρετε ανεξέλεγκτα, τακτοποιήστε τις εκκρεμότητες από το παρελθόν. Είναι καλό να ζητάτε συγγνώμη ή να λέτε ευχαριστώ εκεί που πρέπει. Και μάλιστα, όσο το γρηγορότερο τόσο το καλύτερο.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα ευνοεί τον έρωτα. Μην διστάσετε να αποδεχτείτε διάφορες προτάσεις. Η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο στη ζωή. Τα άσχημα πέρασαν και τώρα ήρθε η ώρα να διασκεδάσετε και να γευτείτε όσα έχει να σας προσφέρει η ζωή.

Σκορπιός

Η πραγματικότητα «χτυπάει» τη ζωή σας με έντονο τρόπο. Ίσως πρόκειται για κάποιο e-mail συγγνώμης από κάποιο χαμένο έρωτα ή η ανακάλυψη ενός ερωτικού γράμματος από το γυμνάσιο. Αυτή η εμπειρία θα φέρει στο φως κάτι που νομίζατε ότι είχατε ξεχάσει εδώ και καιρό αλλά είναι πολύ επίκαιρο τώρα.

Τοξότης

Όταν το αληθινό νόημα των ρομαντικών σας προσδοκιών γίνεται πραγματικότητα στο εγγύς μέλλον, μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε λάθος. Τι περιμένετε να αποσπάσετε από την εργένικη ζωή σας; Σεξ; Διασκέδαση; Ελευθερία; Ίσως τίποτα από όλα αυτά δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θέλετε.

Αιγόκερως

Όταν όλοι γύρω σας παραπονιούνται για την άσχημη οικονομική κατάσταση, εσείς είστε στον κόσμο σας και θέλετε απλά να διασκεδάσετε. Οργανώστε ένα αυθόρμητο πάρτι και αλλάξτε τη διάθεση όλης της παρέας.

Υδροχόος

Ο εγωισμός είναι η χειρότερη συμπεριφορά που θα μπορούσατε να υιοθετήσετε τώρα. Με τόση ασχήμια και αδιαφορία που επικρατεί στον κόσμο μας σήμερα, το ενδιαφέρον σας για το κοινωνικό σύνολο μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάποιου ανθρώπου. Συμμετέχετε σε κάποιο κίνημα για την ειρήνη, για την κλιματική αλλαγή ή πάρτε θέση ενάντια στον σεξισμό. Κάντε κάτι θετικό για τον κόσμο στον οποίο ζείτε.

Ιχθύες

Το ηφαίστειο Κρακατόα δε πιάνει μία μπροστά στην ένταση που συσσωρεύεται μέσα σας. Βρείτε κάποιο τρόπο να την ανακουφίσετε τώρα. Διαφορετικά όλη αυτή η ενέργεια μπορεί να ξεσπάσει σε διάφορες κατευθύνσεις με ολέθρια αποτελέσματα και να διώξει μακριά το τελευταίο σας φλερτ. Δεν υπάρχει τρόπος να διορθώσετε μια κακή πρώτη εντύπωση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments