Αθλητισμός

Ξάνθη ανάκληση άδειας: Τι ποινή προβλέπεται για την ακριτική ομάδα

Ξάνθη ανάκληση άδειας: Τι ποινή προβλέπεται για την ακριτική ομάδα
Ξάνθη ανάκληση άδειας: O επικεφαλής της διεύθυνσης Αδειοδότησης της ΕΠΟ έχει εισηγηθεί την ανάκληση της άδειας της ακριτικής ομάδας.

Ξάνθη ανάκληση άδειας: Η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας μεταξύ των ΠΑΟΚ και Ξάνθης είναι το θέμα των ημερών, και μονοπωλεί το ενδιαφέρον. Σήμερα Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, οι άνθρωποι της Ξάνθης βρέθηκαν ενώπιον της Επιτροπής Αδειοδότησης της ΕΠΟ για ακρόαση, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται και εκεί έπειτα από την γνωστή καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, μετά από επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής της διεύθυνσης Αδειοδότησης της ΕΠΟ, Γιώργο Δημητρίου, ο τελευταίος έχει εισηγηθεί την ανάκληση της άδειας της Ξάνθης προς την Επιτροπή Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Τι ποινή προβλέπεται για την Ξάνθη μετά την εισήγηση για ανάκληση άδειας

Η ποινή που προβλέπεται για την Ξάνθη είναι πρόστιμο από 150.000 έως 200.000, επειδή η ποδοσφαιρική σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη. Αν υπάρξει για τον ίδιο λόγο καταγγελία στην αρχή της σεζόν η ομάδα τιμωρείται με μείον έξι βαθμούς και απαγόρευση μεταγραφών. Εφόσον γίνει δεκτή η εισήγηση του κ. Δημητρίου, σύμφωνα με κάποιους νομικούς κύκλους, δεν συντρέχει λόγος να ασχοληθεί ο αθλητικός δικαστής της Λίγκας, καθώς, ήδη, έχει επιληφθεί για το ζήτημα η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments