Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [20/1/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Δευτέρα [20/1/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (20/1/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα (20/1/20).

Κριός

Ευφυές! Απόλυτα ευφυές. Βρίσκετε μια λύση σε ένα τρέχον πρόβλημα και όλοι εντυπωσιάζονται. Η απλότητα στα καλύτερα της. Απολαύστε τους καρπούς της εξυπνάδας σας. Οι έπαινοι θα έρθουν από τις πιο ασυνήθιστες πηγές.

Ταύρος

Είστε πολύ πεισματάρηδες τον τελευταίο καιρό – αλλά αυτό δεν είναι κάτι ασυνήθιστο για εσάς. Και κανονικά δεν θα ήταν πρόβλημα. Αλλά μήπως κολλάτε κάπου και αρνείστε να μετακινηθείτε έστω και ένα βήμα; Βεβαιωθείτε ότι δεν το κάνετε μόνο και μόνο για να πείτε κάτι… Που μπορεί να είναι και λάθος.

Δίδυμοι

Αν αισθάνεστε ότι τα λεφτά που έχετε στην τσέπη σας σάς καίνε το χέρι υπάρχει λόγος. Σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας τώρα. Με άλλα λόγια να κάνετε οικονομία. Είστε σίγουροι ότι χρειάζεστε αυτό το αντικείμενο; Μάλλον όχι. Προσπαθήστε για μια μέρα να μην αγοράσετε τίποτα. Μην κάνετε ζαβολιές! Είναι ένας καλός τρόπος για να συνειδητοποιήσετε τι ξοδεύετε και πού.

Καρκίνος

Έχετε τόσα πολλά να προσφέρετε τώρα. Μην μένετε απαθείς. Συνεισφέρετε με το εκπληκτικό σας μυαλό και τη διαίσθηση σας εκεί που τα χρειάζονται. Είτε είστε στη δουλειά είτε σε διασκέδαση, οι άνθρωποι γύρω σας αναζητούν τη σοφία και την προνοητικότητα σας.

Λέων

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να χρησιμοποιείτε το σύστημα προς όφελος σας και στο να το αφήνετε να σας χρησιμοποιεί. Και τώρα εσείς είστε αυτός που κάνει χαλάστρα. Κάποιο άτομο προσπαθεί να σας πλησιάσει και εσείς του το κάνετε αδύνατον. Σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες και αφήστε τον έρωτα να ανθίσει.

Παρθένος

Αυτά που δε βλέπετε είναι πιθανότατα πιο σημαντικά από αυτά που βλέπετε με τα μάτια σας τώρα. Το να πηγαίνετε διαρκώς γύρω-γύρω από ένα θέμα δεν θα το κάνει να εξαφανιστεί. Αυτή η σχέση, αν θέλετε να την αποκαλέσετε έτσι, έχει φτάσει σε αδιέξοδο. Είτε θα προχωρήσει παρακάτω είτε θα διαλυθεί. Η απόφαση εξαρτάται από εσάς.

Ζυγός

Είστε εγωιστές. Και λοιπόν; Έχετε κάθε δικαίωμα να απαιτείτε το καλύτερο. Όταν ένα συγκεκριμένο άτομο σας πυροβολεί με αδιάκριτες ερωτήσεις (Γιατί δεν μου τηλεφώνησες;) ξέρετε ότι έχετε να κάνετε με συναισθηματική εξάρτηση. Αποχωρήστε, εκτός αν θέλετε να γίνετε ο θετός γονιός αυτού του ατόμου.

Σκορπιός

Αν ψάχνετε να αγοράσετε σπίτι ή να ξεκινήσετε μια επιχείρηση είναι μια ευνοϊκή μέρα για να αναζητήσετε δανειοδότηση. Αλλά να είστε προσεκτικοί. Είναι σημαντικό να βρείτε καλή πίστωση. Μην το παρακάνετε ή δανειστείτε περισσότερα χρήματα από όσα μπορείτε να ξεπληρώσετε.

Τοξότης

Όταν είστε μόνοι και μελαγχολικοί ή όταν βαριέστε, το φαγητό είναι πηγή παρηγοριάς και ευχαρίστησης. Κάτω τα χέρια από τα πατατάκια! Αντί να γουρουνιάζετε, βρείτε πιο υγιεινούς τρόπους για να γεμίσετε το συναισθηματικό σας κενό. Οι φίλοι σας, μια βόλτα έξω στη φύση και λίγη άσκηση είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεστε.

Αιγόκερως

Πριν πάρετε μια απόφαση για την ερωτική σας ζωή, φροντίστε να έχετε όλες τις λεπτομέρειες. Είτε πρόκειται για μια ρομαντική απόδραση με το νέο σας φλερτ ή για τη σχέση μιας βραδιάς, θα πρέπει να σκεφθείτε τις συναισθηματικές επιπτώσεις. Μπορεί να μοιάζει με καλή ιδέα τώρα αλλά θα πρέπει να δείτε και το μέλλον. Πώς θα αισθανθείτε όταν όλα θα έχουν τελειώσει;

Υδροχόος

Ως εργένηδες έχετε επιπλέον χρήματα για επενδύσεις, οπότε αξιοποιήστε τα. Αντί να τα σκορπάτε σε ποτά, καφέδες και φαγητά απέξω, επενδύστε τα για να εξασφαλίσετε το μέλλον σας. Ελάτε σε επαφή με έναν επενδυτή για να εξερευνήσετε μαζί τις επιλογές σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να βγείτε στη σύνταξη νωρίτερα από τους παντρεμένους φίλους σας.

Ιχθύες

Δυσκολεύεστε πολύ να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωση σας τώρα. Αλλά δε χρειάζεται να κατηγορείτε τον εαυτό σας για αυτό. Συμβαίνουν πολλά πράγματα στη ζωή σας. Ανάμεσα στον τρελό τρόπο ζωή σας και την καριέρα σας, ο ελεύθερος χρόνος είναι δυσεύρετος. Ξεκλέψτε λίγη ώρα για τον εαυτό σας όποτε βρείτε την ευκαιρία. Και αν δεν μπορείτε; Θα βρείτε τη λύση.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments