Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [20/1/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Δευτέρας [20/1/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (20/1/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (20/1/20).

κριός

Μια αύξηση της αυτοπεποίθησής σου, θα σε κάνει να περάσεις μια γραμμή στα ερωτικά σου, που είχες ορκιστεί να μην κάνεις, λόγω του φόβου σου να μπεις σε άγνωστη επικράτεια. Ωστόσο, μπορεί να είναι μια εποχή, που είσαι διατεθειμένη να ρισκάρεις στο όνομα της αγάπης. Οι ερωτικές εξελίξεις ή οι εξελίξεις στη σχέση σου, θα συμβούν γρηγορότερα από ό,τι πίστευες.

ταύρος

Θα επικεντρωθείς όλο και πιο έντονα στα προσωπικά σου ζητήματα, και θ’ αποχαιρετήσεις όλους και όλα όσα, τα εμποδίζουν να εξελιχθούν. Θέλεις να ξέρεις πού εφαρμόζονται καλύτερα οι ερωτικές σου προσπάθειες – και ποιος αξίζει, τις περισσότερες απ’ αυτές. Ξέρεις πόσα είσαι διατεθειμένη να δώσεις. Κι αισθάνεσαι καθησυχασμένη πως οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα βρουν ανταπόκριση. Δεν θα είναι σε καμία περίπτωση, άδικη η απόφασή σου.

δίδυμοι

Μπορεί να φανείς ιδιότροπη που θέλεις να θέσεις μη ρεαλιστικά πρότυπα ή προσδοκίες στα ερωτικά σου….αλλά αξίζει ν’ αρνηθείς να δεχτείς, οτιδήποτε δευτερεύον. Έχεις επενδύσει πολλή προσπάθεια και μεγάλη πίστη σε κάτι ή κάποιον και δεν πρόκειται να αφήσεις τις προσπάθειές σου, να περάσουν απαρατήρητες. Αν νιώθεις πως ο εραστής σου, δεν εξετάζει τις ανάγκες σου, με τον τρόπο που πιστεύεις ότι πρέπει, τότε έχεις την ευκαιρία να του το ξεκαθαρίσεις τώρα.

καρκίνος

Η αλλαγή που θέλεις να φέρεις στην ερωτική σου ζωή, θα εκδηλωθεί γρηγορότερα απ’ ότι νομίζεις. Θέλεις ν’ απομακρυνθείς από μια κουρασμένη κατάσταση… και ένα νέο ξεκίνημα, υποστηρίζεται πάντα από αυθορμητισμό και περιπετειώδες πνεύμα. Ό,τι έγινε στάσιμο στα ερωτικά σου, θα λάβει τεράστια ώθηση σύντομα.

λέων

Μια πόρτα φαίνεται να κλείνει και μια άλλη, είναι στη διαδικασία ανοίγματος. Έτσι ξέρεις με ποιον τρόπο θα πρέπει να κινηθείς με ενθουσιασμό προς αυτή την κατεύθυνση. Η αίσθηση του άγνωστου μπορεί να είναι ισχυρή, αλλά άφησε το ένστικτό σου, να σε καθοδηγήσει και να σε εμπνεύσει. Αυτό που έχει αλλάξει ή έχει αφαιρεθεί, είναι ένα θετικό βήμα προς τα εμπρός… και θα αποκαλύψει σύντομα τον τρόπο με τον οποίο είσαι ελεύθερη πλέον να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σου.

παρθένος

Θα υπάρξει ένας ασυνήθιστος ζήλος από πλευράς σου, να καλωσορίσεις την ένταση ή ακόμα και την αντιπαράθεση…. αν σου επιτρέψει να πεις όσα σκέφτεσαι ή να γνωστοποιήσεις τα αισθήματά σου στο ταίρι σου. Οι καταστάσεις που υποβόσκουν, θα λειτουργήσουν σαν τέλειος καταλύτης για ανοιχτές συζητήσεις αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, μην αποκλείεις το γεγονός πως ο εραστής σου, είναι κοντά σου με τρόπους που δεν πίστευες ποτέ πως θα ήταν. Του δίνεται μάλιστα η ευκαιρία, να σου το αποδείξει.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζυγός

Ν’ αναμένεις μία ή δύο ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις στα ερωτικά σου, που θα σου ανοίξουν τα μάτια. Μπορεί βέβαια, να είναι αποτέλεσμα της δικής σου σαφήνειας, για τις αλλαγές που έχουν γίνει πρόσφατα μέσα σου, για τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Θα μπορούσες επίσης να εκπλαγείς με το πώς το αντικείμενο του πόθου σου, είναι προθυμότερο από ό, τι νόμιζες, για να προσαρμοστεί.

σκορπιός

Το ένστικτό σου μπορεί να είναι εξαιρετικά έντονο αυτή τη στιγμή, αλλά ερμηνεύεις σωστά αυτό που σου λέει ο εραστής σου? Είναι πιθανό ο σύντροφός σου, να λέει ένα πράγμα και να κάνει άλλο ή να καταστέλλει αυτό που πραγματικά σκέφτεται ή αισθάνεται για ένα συγκεκριμένο θέμα ή μια κοινή κατάσταση. Εμπιστέψου αυτό που σου λέει το ένστικτό σου, τώρα. Θα είσαι σε θέση να απαντήσεις ευαίσθητα και προσεκτικά…. όταν ο αγαπημένος σου, επιλέξει να σου ανοιχτεί.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

τοξότης

Μπορεί να ανησυχούσες, πως κατανοώντας την πραγματικότητα της σχέσης σου, θα απαιτούσε πολλά από σένα στον τρόπο της αλλαγής ή της προσαρμογής σου. Ωστόσο, αυτό που αλλάζει τώρα, προσφέρει κατά κάποιο τρόπο μια ελευθερία καθώς και μια τεράστια αίσθηση ανακούφισης. Μία κατάσταση, πιθανότατα δεν είναι τόσο ασταθής ή τρομακτική, όπως πίστευες ότι θα μπορούσε να είναι. Τώρα, είσαι έξοχα τοποθετημένη, για να επιτρέψεις μια ώθηση στην αυτοπεποίθησή σου, ώστε να βοηθήσει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

αιγόκερως

Παίρνοντας κατάκαρδα ένα ερωτικό σου θέμα, μπορεί να είναι η κορυφαία σου προτεραιότητα αυτή τη στιγμή. Και μπορεί να μπεις στον πειρασμό να λειτουργήσεις έντονα κι αποφασιστικά, σε συζητήσεις που θα υποκινήσει το ταίρι σου. Ωστόσο όπως και να κινηθείς, εξαιτίας του ότι θέλεις να βεβαιωθείς πως θα εισακουστείς, βεβαιώσου πως δεν πνίγεις αυτό που θέλει να σου πει ο σύντροφός σου. Είναι βέβαιο ότι υπάρχει ένα χρήσιμο και εμπνευσμένο μήνυμα, στα λεγόμενά του.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

υδροχόος

Νέες γραμμές συζήτησης, θα οδηγήσουν σε νέα σημεία εστίασης για ένα θέμα που αφορά τα ερωτικά σου. Είτε αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει δοθεί το πράσινο φως σ’ ένα σχέδιο για να προχωρήσει ή νιώθεις ότι ο συγχρονισμός μπορεί να είναι ιδανικός για να ξεκινήσεις ό, τι κι αν είναι αυτό. Τα παλαιά θέματα συζητήσεων φαίνονται να αντικαθίστανται με αυτά που επικεντρώνονται σε ένα πολύ πιο συναρπαστικό και εμπνευσμένο μέλλον.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ιχθύες

Εκεί που νόμιζες πως αντιμετωπίζεις μόνη σου μια προβληματική κατάσταση στη σχέση σου, θα βρεις υποστήριξη από μερικές αποκαλύψεις κάποιου, που βρίσκεται εκτός της ερωτικής σου σφαίρας. Θα εκτιμήσεις τον τρόπο με τον οποίο παρέμεινε στο παρασκήνιο μέχρι τώρα…. και επέλεξε αυτή τη φορά, για να σου γνωστοποιήσει τις σκέψεις και τις απόψεις του.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments