Οικονομία

Taxisnet είσοδος: Δε μπορείτε να μπείτε στο site – Βρίσκεται εκτός λειτουργίας για συντήρηση

Taxisnet είσοδος: Δε μπορείτε να μπείτε στο site – Βρίσκεται εκτός λειτουργίας για συντήρηση
Taxisnet είσοδος: Εκτός λειτουργίας για μερικές ώρες θα είναι το Taxisnet για λόγους συντήρησης. Δείτε πότε θα "πέσει" η εφαρμογή.

Taxisnet είσοδος: Εκτός λειτουργίας θα είναι για μερικές ώρες το Taxisnet, καθώς το ηλεκτρονικό σύστημα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων αναγκάζεται να διακόψει, προσωρινά, τη λειτουργία του. Το Taxisnet θα τεθεί εκτός λειτουργίας από την Παρασκευή 24.1.2020 στις 16:00 το απόγευμα έως και το Σάββατο 25.1.2020 στις 10:00 το πρωί για εργασίες συντήρησης της πληροφοριακής υποδομής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ). Κατά τη διάρκεια των εργασιών δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που υποστηρίζονται από την εν λόγω πληροφοριακή υποδομή.

Τι είναι το Taxisnet

Το taxisnet είναι ένα σύστημα – μία ιστοσελίδα που δημιούργησε το κράτος, ώστε να μπορεί ο κόσμος να παρακολουθεί, να διαχειρίζεται, κλπ όλα τα σχετικά με την εφορία και τις φορολογικές του υποχρεώσεις. Με αυτό πλέον, τα πράγματα απλουστεύονται όπως και η ταλαιπωρία, οι “βόλτες” στην εφορία, οι ουρές, ο συνωστισμός, κλπ. Σχεδόν όλα πλέον τα φορολογικά σας, τα κάνετε από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας, όπως αντίστοιχα και ο λογιστής σας. Για να συνδεθείτε χρειάζεται την πρώτη φορά να γράψετε και τον κλειδάριθμο που θα παραλάβετε από οποιαδήποτε ΔΟΥ. Από κει και πέρα, με ένα username και password έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments