Video

Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ: Πήρε το “ΟΚ” για την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας»

Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ: Πήρε το “ΟΚ” για την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας»
Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ: Το γνωστό μοντέλο πήρε την έγκριση και θα παρουσιάσει εκπομπή στην Κρατική τηλεόραση.

Κάτια Ζυγούλη ΕΡΤ: Το γνωστό μοντέλο είναι έτοιμο να κάνει την πρώτη της απόπειρα στην τηλεόραση.  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Δημόσιας Τηλεόρασης αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα και η Κάτια Ζυγούλη θα παρουσιάσει την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας με την Κάτια Ζυγούλη» που θα προβάλλεται από την ΕΡΤ2.

Όπως προκύπτει από το πρακτικό, η εκπομπή θα ανατεθεί σε εξωτερική παραγωγή με κόστος 179.645 ευρώ για 20 επεισόδια. Το κάθε επεισόδιο διάρκειας 45 λεπτών, θα έχει κόστος 8.982 ευρώ, ενώ την εκτέλεση παραγωγής αναλαμβάνει η εταιρείας FOSS ΑΕ. Στο πλαίσιο της εκπομπής, η Κάτια Ζυγούλη θα επιχειρεί να προσεγγίσεις τις τάσεις στη μόδα με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ.

Την παρουσίαση εκπομπής από την Κάτια Ζυγούλη είχε αποκαλύψει η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι η κ. Ζυγούλη θα αναλάβει δική της εκπομπή μόδας. Ουσιαστικά, η κ. Ζυγούλη θα αντικαταστήσει τη Σάντυ Τσαντάκη στην παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες Μόδας». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κάτια Ζυγούλη έχει δικό της κανάλι στο YouTube με την ονομασία «Katia’s stories» όπου ανεβάζει βίντεο προσφέροντας, όπως αναφέρει, «μια θηλυκή ματιά στον σύγχρονο κόσμο, τον πραγματικό και τον φανταστικό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments